Anca Badiu trece prin momente grele, după moartea fratelui ei: «El dădea lumină vieții noastre»

Ultima actualizare:

    Durere fără margini pentru fosta solistă a trupei ClassFoto: Arhiva personală
Durere fără margini pentru fosta solistă a trupei ClassFoto: Arhiva personală

Fratele cântăreței Anca Badiu (36 de ani), Mircea, a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanță, la data de 7 august. Artista trece prin cele mai grele momente din viața ei. Luni (17 august), ea și-a condus fratele pe ultimul drum.

Anca Badiu nu își poate reveni din șoc, după ce fratele ei, în vârstă de 43 de ani, a murit în condiții suspecte. Cântăreața a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei personală de Facebook, în memoria fratelui său. Mircea Badiu a murit la aceeași vârstă și în aceeași zi fatidică precum mama lui.

Așa cum ducem lipsa soarelui iarna, așa îi vom duce și lipsa lui. El, cu zâmbetul lui, dădea lumină vieții noastre. Îi va rămâne doar amintirea. Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine în aceste momente grele. Știu că empatizați cu sentimental de pustietate și de gol în suflet, pe care îl simt eu acum. Sunt convinsă că și voi simțiți la fel! El va rămâne veșnic în amintirea nooastră, cu privirea lui caldă, veselă, cu optimismul și sufletul lui bun. Să te odihnești în pace Mircea, sufletul meu", a scris Anca Badiu. 

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net