Anca Lungu, în costum de baie la mai puţin de două luni după ce a născut!


    Anca Lungu locuieşte de 5 luni la Nisa Foto: arhivă personală
Anca Lungu locuieşte de 5 luni la Nisa Foto: arhivă personală

Vedetele noastre fac magie cu trupurile lor după ce nasc! Este şi cazul Ancăi Lungu, care în urmă cu o lună şi jumătate a devenit pentru a doua oară mămică. Fosta ştiristă de la Antena 1 a născut un băieţel, la Nisa, oraş în care locuieşte alături de noul ei iubit, Harry Arampatzis şi deja a avut curaj să meargă la plajă. Prezentatoarea s-a expus în costum de baie, iar corpul ei arată de parcă nu ar fi trecut recent printr-o naştere.

Nu ştim ce mănâncă Prinţesa Polonic de arată atât de bine, dar e limpede că are un secret ştiut numai de ea. Anca Lungu a profitat de vremea frumoasă a ultimelor zile de vară calendaristică şi a mers la plajă cu fetiţa ei Natalia. Până aici nu este nimic neobişnuit. Doar că pe lângă micuţa ei, Anca mai are un băieţel, pe care l-a născut la mijlocul lunii iulie. Deşi de atunci s-a scurs doar o lună şi jumătate, Anca arată ca şi cum nu ar fi avut recent burtică de gravidă şi a demonstrat tuturor că trece cu brio proba costumului de baie. Într-o imagine de pe plajă, şatena se joacă cu fetiţa ei şi este toată numai un zâmbet, semn că viaţa la Nisa alături de bărbatul iubit şi de cei doi copii ai ei este tot ce şi-a dorit.

Anca Lungu a apărut în costum de baie la scurt timp după ce a născut
Anca Lungu a apărut în costum de baie la scurt timp după ce a născut

Anca Lungu a renunţat la televiziune în urmă cu cinci luni. Atunci, ştirista a anunţat că se mută la Nisa, unde va începe o viaţă nouă. Exact aşa a şi fost, căci Anca trăieşte liniştită în Franţa alături de un potent om de afaceri şi de copiii ei.  

Anca a divorţat de Ştefan Lungu la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Separarea  s-a produs amiabil, la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu. S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.  

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
dani mocanu
Razvan din Idicel la masa jpg
image
image
image
image
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp
Mariah Carey jpg
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg