Anca Lungu şi noul ei iubit, împreună la Monte Carlo! Unde s-au fotografiat

10 aprilie 2018
article img
Anca Lungu şi noul ei iubit, care o va face curând pentru a doua oară mămicăFoto: arhivă personală

La 1 aprilie, Anca Lungu îşi anunţa retragerea de la Observatorul de weekend al Antenei 1, ştirea fiind cât se poate de reală, deşi mulţi au crezut că e doar o păcăleală. Prezentatoarea, însărcinată în 6 luni, şi-a ascuns burtica sub hainele largi, dar recent la Monte Carlo nu a mai avut niciun motiv să ţină totul secret. Şatena s-a afişat la braţul noului ei iubit, un om de afaceri din industria cosmeticelor, la un congres de profil, unde fericirea că va deveni din nou mămică alături de bărbatul din viaţa ei i se citea pe chip.

Anca Lungu iubeşte din nou şi a lăsat baltă totul în România de dragul noului bărbat din viaţa ei. Prezentatoarea tv şi-a dat demisia de la Antena 1, a predat ştafeta Octaviei Geamănu şi lui Cosmin Stan, şi s-a mutat la Nisa, acolo unde va locui. Până să ajungă la noua ei casă, vedeta a făcut o oprire la Monte Carlo, unde în urmă cu doar câteva zile a avut loc un congres de estetică. Evenimentul a reunit medici plasticieni, dar şi profesionişti în domeniu care şi-au prezenetat tehnicile de înfrumuseţare. Printre ei s-a aflat şi iubitul Ancăi Lungu, bărbatul cu care vedeta este însărcinată în 6 luni şi urmează să devină mămică pentru a doua oară în această vară. 

article img
Iubitul Ancăi Lungu, flancat de cele două prezentatoareFoto: arhivă personală

Prezentatoarei tv i-a ţinut companie o altă vedetă a staţiei din Băneasa, căsătorită şi ea tot cu un specialist în estetică. Este vorba despre ştirista Andreea Berecleanu, soţia medicului plastician Constantin Stan. Cele două prezentatoare sunt de altfel şi foarte bune prietene, astfel că Andreea nu a ratat momentul de a face fotografii la eveniment. 

article img
Anca Lungu şi Andreea Berecleanu s-au fotografiat la congresul de estetică alături de bărbatul care o face fericită pe fosta soţie a lui Ştefan LunguFoto: arhivă personală

Anca Lungu a intrat la 1 aprilie la ultimul ei jurnal pentru Antena 1, moment în care şi-a dezvăluit şi sarcina.  

"Au fost 15 ani minunaţi, jumătate din viaţa mea. Nu aveam încă 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava. Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu în ultimul ei Observator.

Observatorul de weekend a fost preluat de cuplul de prezentatori Cosmin Stan și Octavia Geamănu. Cosmin Stan revine în postura de prezentator după o absență de patru ani. Ultima dată a prezentat știri la Prima TV, până în 2014, însă a fost restructurat. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor.