Anca Neacşu face furori la nunţi cu piesa «Trage fusta mai jos»

Ultima actualizare:

    1999. Aceasta a fost formula  de aur  a trupei A.S.I.AFoto: Mediafax
1999. Aceasta a fost formula de aur a trupei A.S.I.AFoto: Mediafax

S-a măritat cu un afacerist turc şi părea să se stabilească definitiv în ”Ţara Semilunei”. Surpriză, însă, căci Anca Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a revenit cu soţ cu tot în România şi cântă la evenimente. Blondina face bani cu un vechi hit din repertoriul formaţiei în care s-a afirmat.

De trei luni, Anca Neacşu (34 de ani) a revenit în ţara natală. După cum se ştie Turcia i-a fost ţară adoptivă timp de şase ani, de când s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ. 

În 2011 artista l-a cunoscut pe afaceristul Serkan Yaman, un an mai târziu s-au căsătorit, iar de atunci a făcut naveta în ţara natală pentru că nu a vrut să renunţe la cariera muzicală. Însă, în luna mai a acestui an, fosta componentă a trupei A.S.I.A a luat o decizie neaşteptată. 

Astfel, ea şi Serkan au stabilit să se mute definitiv în România. 

De dragul Ancăi, bărbatul a urmat-o pe blondină şi, pentru a avea un venit sigur şi bun, face afaceri în domeniul hotelier. 


    2017. Anca Neacşu arată  impecabil la cei  34 de ani ai săi
2017. Anca Neacşu arată impecabil la cei 34 de ani ai săi

Cât despre celebra sa nevastă, aceasta lucrează cu impresarul Radu Baron şi are concerte pe bandă rulantă.

“Colaborez cu Anca Neacşu de trei luni, de când a revenit în ţară, din Turcia, unde s-a căsătorit. Şi-a convins soţul turc să se mute aici. Ea cântă pe 1.000 de euro, are o voce foarte bună, cântă live, este apreciată în concerte”, ne-a declarat Radu Baron, actualul impresar al Ancăi Neacşu. Aceasta şi-a făcut revenirea pe o piesă celebră din repertoriul A.S.I.A, dar pe care a modernizat-o. 

“Anca interpretează şi piesele trupei A.S.I.A, avem acordul lui Adi Ordean, compozitorul pieselor. Mai nou, am remixat piesa «Trage fusta mai jos», cu care solista face furori, pe la concerte. Anca are 34 de ani, dar arată senzaţional, are un trup impecabil, e frumoasă şi fără operaţii estetice. Multe şi-ar dori să arate ca ea. Am noroc că este foarte populară şi nu mai trebuie să mă lupt să o bag pe piaţa muzicală”, a mai declarat impresarul pentru Click!, lăsând să se înţeleagă că talentul şi imaginea fac o partidă bună. 

Irina Nicolae scrie cărţi pentru copii

După destrămarea trupei A.S.I.A, Irina Nicolae (39 de ani) a plecat din ţară, pentru a-şi urma iubitul. 

De aproape 15 ani, ea se împarte între Budapesta şi Viena. 

simeon stalpnicul png

Este căsătorită  cu omul de afaceri şi preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo Marius Vizer şi a renunţat la cariera de solistă. 

Se dedică scrisului, iar în 2012  a lansat prima carte de poveşti interactivă, intitulată ”În Ţara lui Dovlecel”. Momentan, cea mai mare dorinţă a artistei este să devină mamă.

Sorana şi-a deschis un  restaurant

Cealaltă solistă, Sorana Darclee Mohamad, nu s-a plictisit nici o clipă, după ce a rămas pe cont propriu. 

A continuat să cânte şi a fost prezentă în lumina reflectoarelor participând la emisiuni de divertisment sau chiar prezentându-le. 

simeon stalpnicul png

Anul trecut, ea a rezistat cu stoicism la ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV, iar cu banii încasaţi şi-a deschis propriul restaurant ”Casa cu nuci”, unde cântă cu trupa ei. În plan personal, lucrurile nu i-au mers atât de bine. 

A fost căsătorită, însă la nici doi ani de când a făcut acest pas, şi-a părăsit soţul infidel. 

Anemona a jucat în «Păcală» şi în telenovele

A cântat în trupa A.S.I.A. în perioada 1999 - 2000, dar după ce a părăsit trupa, solista Anemona Niculescu (38 de ani) a renunţat la cântări. 

Frumoasa cu părul blond s-a dedicat actoriei şi a apărut în telenovele de succes, dar şi în filme care s-au bucurat de aprecierea publicului. 

A jucat în serialul “Secretul Mariei” , dar şi în “Bărbierul din Sevilla” şi în “Păcală se întoarce”. 

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte viaţa sa intimă, Anemona a fost căsătorită cu Valeriu Oşoianu, de care a divorţat în secret. În noiembrie 2013, artista a devenit mămica unui băieţel pe nume Alexandru Valeriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net