Anca Pandrea, cu tort şi şampanie la cimitir, de ziua lui Iurie Darie

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea şi  Victor Yila au  adus în cimitirul  Belu tort şi  şampanie pentru  prietenii care  i-au însoţit
Anca Pandrea şi Victor Yila au adus în cimitirul Belu tort şi şampanie pentru prietenii care i-au însoţit

Îndrăgitul actor Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani pe 14 martie, iar Anca Pandrea, jumătatea lui, l-a sărbătorit alături de prieteni. Întâi la cimitir, apoi acasă. Actriţa ne-a povestit, în exclusivitate, ce a făcut în ziua aniversării, dar şi la două zile după!

Pentru actriţa Anca Pandrea (73 de ani) ziua de 14 martie a fost una specială, în care şi-a sărbătorit iubirea pierdută în urmă cu şapte ani, din cauza unui cancer galopant. Partenerul ei, îndrăgitul actor Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani, dacă nu pleca la alte stele din cinematografie pe data de 9 noiembrie 2012.

Petrecerea a continuat acasă,  printre fotografiile cu Iura
Petrecerea a continuat acasă, printre fotografiile cu Iura

„Voi sta acasă de ziua puiului meu, vom fi doar noi doi pe 14. Dar vom merge la cimitir sâmbătă, pe 16 martie”, ne-a povestit actriţa în ziua cu pricina. Aşa că sâmbătă, cu tort şi şampanie, alături de mai mulţi prieteni, a plecat spre cimitir.

„Printre cei care mi-au fost alături s-au numărat prieteni vechi, precum  Victor Yila, Doina Ghiţescu, Petre Moraru sau Elian Băcilă, sosia actorului, şi iubita acestuia.Am fost în jur de 30 de oameni, prieteni vechi şi buni, am ajuns la cimitir pe la 14.30 ca mai apoi să ne întoarcem acasă şi să petrecem până la miezul nopţii cu şampanie şi tort de fructe”, ne-a mărturisit actriţa. 

Actorul Petre Moraru  nu a lipsit de la eveniment
Actorul Petre Moraru nu a lipsit de la eveniment

În camera unde s-a dat petrecerea, tablourile şi fotografiile cu Iurie Darie de pe pereţi au fost martorii acestei întâlniri dedicate actorului.   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
image
actualitate.net