Anca Pandrea i-a dus tort lui Iura de ziua ei

Ultima actualizare:
Anca Pandrea şi-a sărbătorit ziua de naştere  la mormântul lui Iurie Darie
Anca Pandrea şi-a sărbătorit ziua de naştere la mormântul lui Iurie Darie

Şapte ani au trecut fără Iurie Darie, dar iubita lui îi ţine amintirea mereu vie! Anca Pandrea a împlinit, sâmbătă, 73 de ani, pe care i-a sărbătorit la mormântul regretatului actor cu care a fost împreună peste 40 de ani.

Văduva actorului Iurie Darie, actriţa Anca Pandrea, a împlinit sâmbătă  73 de ani, pe care i-a sărbătorit din nou la mormântul regretatului ei soţ. După ce în 2018 nu a putut să se scoale din pat, din cauza unei gripe rebele, iată că anul acesta şi-a reluat obiceiul şi a sărbătorit la mormântul actorului din Cimitirul Sfânta Vineri.

Victor Yla i-a făcut o surpriză sărbătoritei
Victor Yla i-a făcut o surpriză sărbătoritei

Împreună cu 15 prieteni, actriţa i-a servit pe cei prezenţi cu tort,  şampanie şi vin. “Este a şaptea aniversare fără Iura al meu (Iurie Darie ne-a părăsit pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani, n.r.) şi am vrut să-i fiu aproape. El oricum e mereu lângă mine, mă supravegează de acolo sus, şi mă ajută să merg mai departe”, a povestit pentru Click! Anca Pandrea. 


    Victor Yla i-a făcut o surpriză sărbătoritei
Victor Yla i-a făcut o surpriză sărbătoritei

După ce au petrecut la mormântul lui Iurie Darie, unde actriţa şi-a pus şi ea un bust alături de cel al soţului ei, toată lumea a plecat spre casa lor, unde a continuat petrecerea.

“Actorul şi cântăreţul Victor Yla a dispărut, la un moment dat şi mi-a adus pe un pat de lemn, făcut din ceapă, bacon şi kaiser un mesaj de La mulţi ani! Eu credeam că merge să-şi aducă familia şi el m-a surprins astfel”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Printre cei care i-au mai fost alături actriţei se numără şi Elian Băcilă, supranumit şi sosia lui Iurie Darie pentru că seamănă ca două picături de apă cu regretatul actor. Petrecerea a continuat până seara, iar actriţa s-a bucurat că cei dragi i-au fost alături.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net