Anca Pandrea, internată în spital, după ce a leșinat pe stradă. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea a fost internată în spital după ce i s-a făcut rău pe stradăFoto: Hepta
Anca Pandrea a fost internată în spital după ce i s-a făcut rău pe stradăFoto: Hepta

Actrița Anca Pandrea a leșinat pe stradă în timpul unei vacanțe petrecute la Brașov, având ulterior nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a rămas internată în spital pentru mai multe investigații.

Soția regretatului actor Iurie Darie a povestit întâmplarea, după ce i s-a făcut rău  în timpul unei vizite la o mănăstire din Brașov. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal, iar în prezent se află în București. „De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

„M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat aceasta.

În urma incidentului, Anca Pandrea a făcut mai multe investigații, în urma cărora i s-a transmis că suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3, informează Antena 3.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net