Anca Pandrea, jefuită în Piaţa Obor. Văduva lui Iurie Darie a crezut că hoţii sunt fani de-ai ei

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea nu iese din casă fără să-şi pună  la piept poza cu  regretatul ei soţ, Iurie DarieFoto: Gheorghe Chelu
Anca Pandrea nu iese din casă fără să-şi pună la piept poza cu regretatul ei soţ, Iurie DarieFoto: Gheorghe Chelu

Văduva regretatului Iurie Darie, actrița Anca Pandrea (73 de ani), a fost în weekend victima hoților în renumita Piață Obor din Capitală, unde a fost jefuită în timpul cumpărăturilor și a rămas fără telefonul mobil achiziționat recent. Hoții s-au strecurat printre fanii Ancăi Pandrea și, în timp ce ea se poza relaxată cu admiratorii, infractorii i-au sustras smartphone-ul.

Vedetele Epocii de Aur sunt în continuare în atenţia presei şi a fanilor, care vor să ştie ce fac şi cu ce se mai ocupă. Una dintre ele e Anca Pandrea, văduva îndrăgitului şi regretatului actor Iurie Darie, cu care a jucat ultima oară împreună în telenovela „Numai iubirea” (2004). Actriţa a fost zilele trecute în Piaţa Obor, unde a fost jefuită.

La cei 73 de ani împliniţi în luna februarie, Anca Pandrea este una dintre actriţele active care sunt mereu pe drumuri şi nu lipsesc de la evenimente sau de la petreceri mondene. În timpul liber, actrița merge ca tot omul în piaţă, face cumpărături şi vorbeşte cu fanii care o recunosc şi care o întreabă ce mai face în ultimul timp. Oamenii îi cer să facă poze şi să le povestească cum era pe vremuri şi întâmplări din trecut. Zilele trecute, văduva lui Iurie Darie a hotărât să testeze piaţa din Obor, unde a mers să facă ceva cumpărături pentru casă. Ajunsă în cunoscuta piaţă, iubita regretatului Iurie Darie a fost imediat înconjurată de o mulţime de fani, care i-au cerut să facă poze şi să le spună ce mai face.

Iurie Darie şi Anca Pandrea
Iurie Darie şi Anca Pandrea

„Am crezut că sunt fani de-ai mei şi de-ai lui Iura, care vor să ştie ce mai fac. Dar după câteva minute bune m-am trezit că nu mai am telefonul şi nu pot să mai sun. Îmi pare rău că din această cauză trebuie să dau telefoane pe la prieteni, să blochez cartela, să-mi schimb abonamentul. Partea cea mai rea este că nu am multe numere salvate, pe unele le-am scris într-o agendă şi nu le am în altă parte. Trebuie să-mi anunţ prietenii că nu mai am numărul acela de telefon şi trebuie să anunţ şi organizatorii unui eveniment, Gala UARF - Uniunea Artiştilor şi Realizatorilor de Film, unde voi lua Diploma Centenară. Am fost invitată alături de mai mulţi actori cunoscuţi şi voi fi acolo să îmi ridic premiul în seara de 25 martie”, ne-a povestit Anca Pandrea despre ultima păţanie.

Citeşte şi:

Anca Pandrea, dusă de urgență la spital. Vecinii au găsit-o în curte plină de sânge

Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani. Cum a fost prima întâlnire cu Anca Pandrea și poze rare cu ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net