Anca Pandrea, momente de panică la mormântul lui Iurie Darie: "Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el"

Ultima actualizare:

    Anca Pandreafoto: Click!
Anca Pandreafoto: Click!

Anca Pandrea (75 de ani) a trăit momente de panică ultima dată când a fost la mormântul lui Iurie Darie. Din cauza pandemiei, Anca Pandrea nu mai ajunsese la mormântul actorului de doi ani de zile!

Anca Pandrea are probleme mari de sănătate și, din acest motiv, i-a fost imposibil să mai poată ajunge la mormântul soțului ei, Iurie Darie, pe timp de pandemie. De curând, o prietenă a dus-o cu mașina la mormântul actorului, unde nu mai călcase de doi ani. Ajunsă însă la mormânt, Anca Pandrea a avut un moment de neatenție, prăbușindu-se pe cavoul unde zace trupul neînsuflețit al soțului său. “A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: <bine ai venit, dar ai grijă de tine!> Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca Pandrea, în lacrimi, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

“Vreau să mă înmormânteze cu poza lui Iura”

Anca Pandrea se simte tot mai rău în ultima vreme și, pe perioada pandemiei, a stat foarte mult închisă în casa pe care a transformat-o într-un altar închinat lui Iurie Darie. “Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a mai spus Anca Pandrea. Considerat unul dintre cei mai talentați actori români, Iurie Darie s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință. Alături de el a stat, până în ultima clipă a vieții, soția lui, Anca Pandrea, care îl divinizează și după moarte. Actorul este înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri, unde Anca Pandrea i-a amplasat și un bust din bronz.

Citește și:

EXCLUSIV Anca Pandrea se luptă cu patru boli și cu singurătatea: «Nu mai pot merge nici la cimitir»

Anca Pandrea, jefuită în Piaţa Obor. Văduva lui Iurie Darie a crezut că hoţii sunt fani de-ai ei

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net