Anca Pandrea nu îi face parastas lui Iurie Darie, la doi ani de la moartea lui

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea şi Iurie DarieFoto: Sever Gheorghe
Anca Pandrea şi Iurie DarieFoto: Sever Gheorghe

Iurie Darie s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani, pe 9 noiembrie. Anca Pandrea va marca momentul cu o petrecere, însă va avea grijă să respecte şi tradiţia bisericească.

Anca Pandrea a fost foarte afectată de moartea lui Iurie Darie, aşa că are mare grijă să îl cinstească cum se cuvine. Ea va merge mai întâi la cimitir, unde un preot va sfinţii mormântul, iar ea va împărţi pachete cu mâncare. Apoi, actriţa va merge acasă, unde va sărbători cu prietenii ei. 

"Mă pregătesc pentru Iurișca, sufletul și viața mea. Sâmbătă, de la ora 11.15, la Cimitirul «Sfânta Vineri», preotul va sfinți locul de veci și voi împărți pachete la cimitir, apoi părintele va veni să sfințească și restul mesei, acasă. Acolo, voi petrece cu prietenii, pentru că îl sărbătoresc pe Iura, nu-i fac parastas. Voi pune pe masă tot ce îi plăcea copilului meu", a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

Deşi se spune că trecerea timpului alină durerea, Anca Pandrea susține că se topește de dorul lui Iura. Și chiar dacă s-a gândit adesea la gesturi necugetate, actrița e conștientă că dacă și-ar pune capăt zilelor, n-ar mai ajunge în Rai unde știe că se află spiritul lui Iura.

"De ce trece timpul, mi-e mai dor de el de mă topesc... Îmi vine să... Dar nu mă mai întâlnesc cu el. Îmi vine să-mi smulg inima din piept și să i-o dau să se întoarcă aici, dar degeaba mi-aș smulge-o, că tot nu pot să-l aduc înapoi... Mai repede voi merge eu la el", a mai spus actrița care i-a fost alături lui Iurie Darie până în ultima secundă.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg