Anca Pandrea nu îi face parastas lui Iurie Darie, la doi ani de la moartea lui

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea şi Iurie DarieFoto: Sever Gheorghe
Anca Pandrea şi Iurie DarieFoto: Sever Gheorghe

Iurie Darie s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani, pe 9 noiembrie. Anca Pandrea va marca momentul cu o petrecere, însă va avea grijă să respecte şi tradiţia bisericească.

Anca Pandrea a fost foarte afectată de moartea lui Iurie Darie, aşa că are mare grijă să îl cinstească cum se cuvine. Ea va merge mai întâi la cimitir, unde un preot va sfinţii mormântul, iar ea va împărţi pachete cu mâncare. Apoi, actriţa va merge acasă, unde va sărbători cu prietenii ei. 

"Mă pregătesc pentru Iurișca, sufletul și viața mea. Sâmbătă, de la ora 11.15, la Cimitirul «Sfânta Vineri», preotul va sfinți locul de veci și voi împărți pachete la cimitir, apoi părintele va veni să sfințească și restul mesei, acasă. Acolo, voi petrece cu prietenii, pentru că îl sărbătoresc pe Iura, nu-i fac parastas. Voi pune pe masă tot ce îi plăcea copilului meu", a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

Deşi se spune că trecerea timpului alină durerea, Anca Pandrea susține că se topește de dorul lui Iura. Și chiar dacă s-a gândit adesea la gesturi necugetate, actrița e conștientă că dacă și-ar pune capăt zilelor, n-ar mai ajunge în Rai unde știe că se află spiritul lui Iura.

"De ce trece timpul, mi-e mai dor de el de mă topesc... Îmi vine să... Dar nu mă mai întâlnesc cu el. Îmi vine să-mi smulg inima din piept și să i-o dau să se întoarcă aici, dar degeaba mi-aș smulge-o, că tot nu pot să-l aduc înapoi... Mai repede voi merge eu la el", a mai spus actrița care i-a fost alături lui Iurie Darie până în ultima secundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net