Anca Pandrea, prietenă cu «sosia» lui Iura

simeon stalpnicul png
Anca Pandrea, Nicu Covaci şi Elian Băcilă (“sosia” lui Iurie Darie)

Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate, trăsături ale feţei demne de un frate geamăn, frizură identică. Dacă o vezi pe Anca Pandrea alături de bărbatul brunet, ai senzaţia că ai făcut un salt în timp. Bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă, este „sosia” lui Iurie Darie în tinereţe. Click! a aflat cum s-au „împletit” destinele celor trei.

Îndrăgita actriţă Anca Pandrea (72 de ani) e prezentă la evenimentele mondene şi mereu vine însoţită de prieteni. Zilele trecute  a ajuns la un eveniment împreună cu Elian Băcilă (43 de ani) ”Pictorul de Negru”, aşa cum tocmai s-a înregistrat la OSIM, care seamănă ca două picături de apă cu regretatul actor Iurie Darie în tinereţe. Pe cei trei îi leagă o lungă prietenie şi amândoi ne-au povestit cum a fost marea lor întâlnire în urmă cu peste 15 ani.

„Eu şi Iura ne plimbam dalmaţianul pe la TVR, pe Dorobanţi şi ne-a văzut din autobuz. A coborât, a venit la noi şi ne-a spus că ne respectă şi a vrut să ne cunoască. Pur şi simplu s-a legat o frumoasă prietenie care durează şi azi. Venea la noi, cântam, glumeam şi ne-a făcut şi nouă o pictură care stă la loc de cinste lângă un tablou al lui Iura şi nişte desene de-ale lui. Am văzut că seamănă cu Iura, era ca şi copilul nostru şi ne prezenta toate iubitele pe care le-a avut”, ne-a povestit, în exclusivitate, actriţa. Şi Elian Băcilă ne-a mărturisit că a ţinut enorm la celebrul cuplu şi a rămas în relaţii apropiate cu Anca.

simeon stalpnicul png
Iurie Darie, în tinereţe

„Avem şi un proiect împreună. Anca Pandrea şi-a pus vocea pe un material de-al meu, «Pictura abstractă în muzica concretă». Au venit şi la primul meu vernisaj. Sunt fericit că au o pictură de-a mea, la fel cum şi celebrul muzician Jean Michel Jarre sau actorul Joaquin Phoenix cu care am apărut într-un film de la Hollywood filmat în România. Am avut ocazia să-i prezint picturile şi le-am făcut cadou câte un tablou, şi lui, dar şi colegilor lui”, ne-a mai spus artistul.     Iurie Darie a murit pe 8 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Iubita lui, actriţa Pandrea, cu care a fost împreună aproape 25 de ani, nu s-a obişnuit nici acum cu pierderea marii iubiri: îi poartă mereu fotografia, şi-a făcut ziua de naştere la mormântul lui, despre care încă vorbeşte la prezent.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
politisti germani polizei pixabay
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg