Anca Pandrea, vis înfiorător despre Iurie Darie și Stela Popescu

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea a avut un vis premonitoriu cu Iurie Darie și Stela Popescu
Anca Pandrea a avut un vis premonitoriu cu Iurie Darie și Stela Popescu

Anca Pandrea a avut un vis foarte ciudat și straniu în care au apărut Stela Popescu și Iurie Darie care se țineau de mână. Anca Pandrea a rămas uimită de acel vis și a mărturisit că până de curând ea nu înțelesese adevărata semnificație a lui.

În visul premonitoriu, Anca Pandrea i-a visat pe Iurie Darie și Stela Popescu cum se țineau de mână și i-au spus că ea e obișnuită cu singurătatea. Anca Pandrea l-a chemat pe Iurie Darie la ea, însă Stela Popescu i-a zis, în vis, să-l lase în pace.

“L-am visat cu 2 zile inainte de accident. Il strigam, iar el era de mana cu Stela Popescu. Zambeau, radeau, si ii spuneam sa vina incoace. Iar ea spunea: «Lasa-l, ca tu esti obisnuita sa stai singura.» Si se tineau de mana. Uneori privesc tabloul lui si i se schimba expresia ochilor. Si nu doar mie mi se pare, dar si oamenilor care vin in vizita”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii wowbiz.

În prezent, Anca Pandrea se simte bine, după ce, în urmă cu puțin timp a avut un accident de la care a pierdut mult sânge. Lucrează intens la o carte pe care își dorește să o publice cât mai curând.

“Eram singura, dar in clipa in care mi-au adus tabloul cu Iura am inceput sa constientizez ce mi s-a intamplat. Eu nu mai mancam, fumam foarte mult, beam destul de mult. Ajunsesem sa fumez cam patru tigari pe zi, sperand sa ajung la Iura. Dar nu am ajuns la Iura, am ajuns la spital. Sinucidere lenta, nu stiu cum sa o numesc. Mai am…mai am de scris cartea, dar vin si eu acusi! Nu mai am mult si vin, papusa mea! (n.r. catre tabloul cu Iura)”, a mai declarat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net