Anca Pandrea vrea statuie fără riduri

Ultima actualizare:
Aşa arată busturile  celor doi actori,  însă Anca l-a rugat  pe sculptor să-i  retuşeze ridurile
Aşa arată busturile celor doi actori, însă Anca l-a rugat pe sculptor să-i retuşeze ridurile

Actriţa Anca Pandrea (69 de ani) a lăsat pentru anul viitor amplasarea statuetei din bronz cu ea şi Iurie Darie la mormântul actorului îngropat la cimitirul Sfânta Vineri, din Capitală.

Asta pentru că actriţa îşi doreşte ca lucrarea ce îi înfăţişează pe cei doi lângă o cruce să fie perfectă. Sculptorul Constantin Sinescu mărturiseşte că văduva lui Iurie Darie este foarte pretenţioasă şi că aceasta îşi doreşte ca statueta dedicată memoriei celui alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire mai bine de 26 de ani să fie cât mai atractivă.

Bustul lui Iurie Darie se află încă la turnătorie pentru a fi îmbrăcat în bronz, în timp ce chipul Ancăi Pandrea nu este finalizat.“Lucrarea imensă cântăreşte 80 de kilograme şi măsoară 65 de cm, ­simbolizează iubirea despărţită de moarte. La bustul lui Iura am lucrat aproape două luni, am conturat trăsăturile feţei, zâmbetul său să fie exact ca în pozele pe care mi le-a dat Anca. Acum sunt la jumătatea sculpturii şi încă lucrez. Este foarte pretenţioasă, îşi doreşte să arate cum era ea acum 15 ani, doar o ştiţi pe Anca, trebuie să fie totul impecabil”, ne-a declarat sculptorul Constantin Sinescu.


    Aşa arată busturile  celor doi actori,  însă Anca l-a rugat  pe sculptor să-i  retuşeze ridurile
Aşa arată busturile celor doi actori, însă Anca l-a rugat pe sculptor să-i retuşeze ridurile

Statueta costă în jur de 4.000 de euro, însă actriţa nu va da nici un leuţ pe ea. ”Sculptorul nu a vrut bani, mulajul este un cadou din partea lui, mai ales că l-a apreciat pe Iura. Abia aştept să văd lucrarea finală. El mă ţine de umeri şi mă protejează, cum a fost alături de mine toată viaţa”, a mărturisit actriţa.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png