Anca Serea a ajuns de urgență la spital. «Am făcut CT cranian. M-a ajutat Adi să cobor din pat»


    Anca Serea a acuzat amețeli puternice la ridicarea din patfoto: arhiva personală/Instagram
Anca Serea a acuzat amețeli puternice la ridicarea din patfoto: arhiva personală/Instagram

Anca Serea a ajuns de urgență la un spital privat din București, după ce, în dimineața de Sfântul Andrei, a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat. Vedeta Prima TV a petrecut o noapte sub supravegherea medicilor și a făcut mai multe investigații, printre care și un CT cranian.

De Ziua Națională  României, Anca Serea s-a întors acasă, la cei șase copii și la soțul ei. Mezinii aveau mare chef de joacă, după imaginile publicate de Anca pe contul personal de Instagram.

Tot pe Instagram Anca și-a liniștit fanii cu privire la starea ei de sănătate. Dacă inițial vedeta a crezut că are Covid-19, cele două teste rapide negative au liniștit-o. La spital, Anca a făcut un CT cranian, pentru a elimina o potențială cauză gravă pentru amețeala resimțită marți dimineață.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea miercuri, pe Instagram.


    Anca Serea a ajuns la spital marți, 30 noiembriefoto: arhiva personală
Anca Serea a ajuns la spital marți, 30 noiembriefoto: arhiva personală

Anca Serea, de urgență la spital. Cum s-a întâmplat totul

Totul a început marți dimineață, când Anca nu s-a putut ridica singură din pat, din cauza amețelilor. Diagnosticată în urmă cu mult timp cu anemie severă, Anca a exclus mai întâi o posibilă infecție cu noul coronavirus, apoi a plecat la spital, însoțită de soțul ei.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

După câteva perfuzii și un set complet de analize, vedeta a primit acceptul medicilor să pleca acasă. ”Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, le-a răspuns prezentatoarea de la Prima TV fanilor care au întrebat-o care e starea ei acum.

Citește și:

Anca Serea, de urgență la spital, în Bulgaria: «Nu auzeam cu urechea dreapta, nu vedeam cu ochiul drept»

Anca Serea are de tras din cauza anemiei severe de care suferă. «Am vertij în permanență»

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub carmen brumă png
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea antonescu
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg