Anca Serea, în lacrimi! Fiul ei cel mare pleacă de acasă

Ultima actualizare:

    Fiul cel mare al Ancăi Serea pleacă la studii în Olandafoto: arhiva personală
Fiul cel mare al Ancăi Serea pleacă la studii în Olandafoto: arhiva personală

Anca Serea este o mămică fericită, dar în curând va trebui să se despartă de fiul ei cel mare, David. Acesta are 19 ani și va pleca tocmai în Olanda, la facultate, unde va studia filosofia.

David este fiul Ancăi Serea cu primul ei partener, omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta s-a stins din viață în 2010, după ce fusese diagnosticat cu cancer. David a trecut de vârsta majoratului, a absolvit liceul și acum se pregătește să plece să studieze filosofia în Olanda, unde a fost admis la două facultăți de prestigiu.

“David pleacă in Olanda, trebuie să-i căutam cazare. Mă bucur pentru el, noi nu am avut șansele astea. Este foarte nerăbdător să ajungă acolo și noi suntem bucuroși că își urmează visul. Poți să vorbești orice cu el. Mai are să-și ia Bac-ul și va începe o viață nouă de student la Filosofie în Olanda”, a declarat Adrian Sînă, la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Deși este foarte mândră de fiul ei, care s-a mutat deja singur înainte de plecarea în Olanda, Anca Serea are lacrimi în ochi când se gândește la momentul în care va trebui să se despartă de fiul ei. „Anca e foarte mândră de el. A fost acceptat la două facultăți de filosofie din Olanda. Anca e posibil să plângă când îi va pleca băiatul de acasă. David s-a mutat deja singur, are 19 ani, încearcă o perioadă de acomodare. E firesc“, a mai spus Adi Sînă.

Citește și:

Anca Serea, mărturisiri despre moartea primului ei soț: „Dragostea nu se pierde”

Anca Serea are șase copii

Înainte să-și unească destinul de cel al lui Adi Sînă, Anca Serea a format un cuplu cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce acesta a murit de leucemie. Din relația cu Poplingher, Anca are doi copii, pe David şi pe Sara. Cu Adi Sînă, Anca are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. 

Citește și:

Poze rare cu Anca Serea la 21 de ani, când a născut primul copil. Fiul ei cel mare a devenit major

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net