Anca Serea, probleme pe ultima sută de metri. A intrat în luna a noua

Ultima actualizare:

    Anca Serea este o mămică foarte cochetăFOTO: Arhiva personală
Anca Serea este o mămică foarte cochetăFOTO: Arhiva personală

Poartă în pântece al cincelea copil! Anca Serea va naşte curând un băieţel. Prezentatoarea a intrat în luna a noua de sarcină şi până acum nu a acuzat probleme deosebite. De câteva zile, vedeta tv a observat, însă, că tensiunea îi joacă feste.

Aca Serea se simte bine pentru o femeie însărcinată în ultimele săptămâni. Bruneta a declarat că are o sarcină uşoară şi ca şi la celelalte a reuşit să nu pună prea multe kilograme. "Nu m-am cântărit, însă estimez că am luat în jur de şapte kilograme. Pe măsură ce sarcina avansează e normal să se mai adauge şi la siluetă. La ultima ecografie, care a avut loc la 8 martie, micuţul Moise avea deja două kilograme, semn că este un băieţel vânjos şi sănătos. M-am simţit bine până acum, slavă Domnului. Am mici probleme cu tensiunea arterială, uşor ridicată, dar nu e nimic deosebit având în vedere vârsta şi sarcina în ultimul trimestru", a povestit Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea este căsătorită cu Adrian Sînă
Anca Serea este căsătorită cu Adrian Sînă

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv are toate motivele să fie fericită. Are o familie frumoasă, iar sâmbătă (26 martie), fiul ei împlineşte 14 ani, aşa că în casa vedetei va fi petrecere mare.   

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg