Anca Serea, probleme pe ultima sută de metri. A intrat în luna a noua

Ultima actualizare:

    Anca Serea este o mămică foarte cochetăFOTO: Arhiva personală
Anca Serea este o mămică foarte cochetăFOTO: Arhiva personală

Poartă în pântece al cincelea copil! Anca Serea va naşte curând un băieţel. Prezentatoarea a intrat în luna a noua de sarcină şi până acum nu a acuzat probleme deosebite. De câteva zile, vedeta tv a observat, însă, că tensiunea îi joacă feste.

Aca Serea se simte bine pentru o femeie însărcinată în ultimele săptămâni. Bruneta a declarat că are o sarcină uşoară şi ca şi la celelalte a reuşit să nu pună prea multe kilograme. "Nu m-am cântărit, însă estimez că am luat în jur de şapte kilograme. Pe măsură ce sarcina avansează e normal să se mai adauge şi la siluetă. La ultima ecografie, care a avut loc la 8 martie, micuţul Moise avea deja două kilograme, semn că este un băieţel vânjos şi sănătos. M-am simţit bine până acum, slavă Domnului. Am mici probleme cu tensiunea arterială, uşor ridicată, dar nu e nimic deosebit având în vedere vârsta şi sarcina în ultimul trimestru", a povestit Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea este căsătorită cu Adrian Sînă
Anca Serea este căsătorită cu Adrian Sînă

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv are toate motivele să fie fericită. Are o familie frumoasă, iar sâmbătă (26 martie), fiul ei împlineşte 14 ani, aşa că în casa vedetei va fi petrecere mare.   

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net