Anca Ţurcaşiu, apariție ravisantă la trei luni de la divorț: "E sănătos să îți dai o pauză"

Ultima actualizare:
 Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au despărţit după 22 de ani
Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au despărţit după 22 de ani

Cântăreaţa Anca Ţurcaşiu (50 ani) a revenit la viaţă, la trei luni după divorţul dureros de medicul stomatolog Cristian Georgescu (52 ani). Recentul mesaj, postat de artistă pe Facebook, este plin de optimism, semn că rănile ei sufleteşti încep, încet-încet, să se închidă.

Fostul soţ, în  compania  unei blonde
Fostul soţ, în compania unei blonde

Celebra solistă Anca Ţurcaşiu şi-a anunţat fanii că se simte bine, după o lungă pauză de la viaţa mondenă: “E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”.

Anca Țurcașiu a revenit spectaculos la 3 luni de la divorț
Anca Țurcașiu a revenit spectaculos la 3 luni de la divorț

Ultima ei postare, de acum trei luni, anunţa însă drama prin care trecea: “Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului”.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, îndrăgostit de o altă femeie


    Fostul soţ, în  compania  unei blonde Foto: cancan.ro
Fostul soţ, în compania unei blonde Foto: cancan.ro

Între timp, Cristi, cu care Anca are un băiat, pe Radu Georgescu (21 de ani), şi-a refăcut viaţa sentimentală, fiind îndrăgostit de o blondină-focoasă, alături de care a fost surprins de paparazzi, într-un mall bucureştean.  Solista, care toată vara a cântat pe Litoral, s-a mutat din căminul conjugal şi şi-a achiziţionat un apartament în zona Panduri din Capitală, aproape de locuinţa în care a stat împreună cu fostul soţ, de profesie medic stomatolog. În lipsă de spectacole, la vreme de pandemie, Anca Ţurcaşiu a anunţat că va ţine cursuri despre Arta comunicării şi ţinuta în societate, care se vor desfăşura la Corbeanca, pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net