Anca Țurcașiu împlinește 50 de ani de viață și 30 de ani de la ”Miss Litoral!”. Sânii ei au vândut toate biletele

image
Anca Țurcașiu împlinește frumoasa vârstă de 50 de aniFoto: Arhiva personală

Îndrăgita actriță, cântăreață și vedetă de televiziune schimbă prefixul vineri, pe 8 mai, dar știe să fenteze trecerea timpului. Anca Țurcașiu ne-a vorbit, în pragul vârstei de 50 de ani, despre debutul artistic, despre familie, dar și despre faptul că va fi protagonista unei noi ședințe foto, în ipostaze sexy.

Click!: Împlinești 50 de ani, pe 8 mai, însă cine nu știe nu ți-ar da 30 de ani. Care este secretul frumuseții și al siluetei de invidiat?

Anca Țurcașiu: Mulțumesc pentru compliment. Nu am nici un secret, este o întrebare care mi se pune frecvent de foarte mulți ani. Am spus de fiecare dată că probabil, gena e de vină. Mama mea a fost o femeie foarte frumoasă și cred că asta este. Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate.

Dar care e secretul succesului, pentru că ești una dintre vedetele care s-a tot reinventat..Faptul că am absolvit Facultatea de actorie mi-a dat oportunități mult mai mari în a-mi face meseria pe toate planurile, să fiu și actor, și cântăreț, și dansator și profesor pentru copiii de grădiniță ,de atâția ani de zile. Am muncit toată viață cu foarte mare, zic eu, implicare în tot ceea ce am făcut și cred că poate seriozitatea mea și conștinciozitatea mea, toată munca și experiență a făcut ca cei cu care am colaborat să își dorească să continue colaborările cu mine. Mă refer la regizori, producători și așa mai departe.

image
Anca Ţurcaşiu a renunțat la haine în "Miss Litoral"

"În izolare am făcut niște plăcinte pe care nu le-am făcut în viața mea!"

Ce faci în izolare? Ce pasiuni ai?M-am izolat acasă, ca toată lumea, cu familia mea. Așa cum a făcut tot poporul. Pasiuni noi nu mi-am descoperit în perioada asta, poate am făcut mult mai mult sport decât făceam înainte. Am pictat, am grădinărit, am gătit poate mai mult că înainte. Am făcut niște plăcinte pe care nu le-am făcut în viața mea și familia le-a mâncat cu mare plăcere.Pregătești ceva special, de ziua de naștere?

image
Radu, fiul Ancăi Țurcașiu

Nu am cum să fac ceva special pentru că nu este voie să ne întâlnim. Voi fi eu și familia mea, acasă și probabil că vom mânca o felie de tort și vom bea o gură de șampanie. Va fi o zi, cred, ca oricare alta și chiar nu mă deranjează lucrul acesta pentru că eu nu sunt genul, știu eu, să-mi doresc petreceri mari sau lume foarte multă. E adevărat că poate aș fi făcut o petrecere mare dacă nu ar fi fost situația asta, dar asta este. Și acceptarea lucrurilor te face fericit.S-au împlinit 30 de ani de când ai filmat pentru "Miss Litoral”, însă  am aflat că ai debutat în altă producție, mai devreme. Când a fost de fapt debutul în film? Dar în muzică?

image
Anca Țurcașiu alături de soțul și de fiul ei

Da, debutul meu în film a fost mai devreme, în filmul "De dragul tău, Anca", în regia Cristianei Nicolae, pe când aveam 14 ani, când am și început pregătirea pentru teatru, de la 15 ani cu marele pedagog, actorul Petrică Gheorghiu. Și în paralel am început pregătirea muzicală la Școală populară de artă la clasa Gloria Bordea - George Natsis. De acolo, fără să-mi doresc, am ajuns la niște festivaluri importante unde am fost remarcată încă de la 16 ani pe scenă festivalului de la Mamaia unde am luat primul premiu. Și așa a onceput totul pentru mine!Muzică, actoria sau televiziune - care dintre ele îți este cea mai dragă?Cea mai dragă îmi este scândura scenei de la teatru. Acolo mă simt cel mai confortabil. Mai ales în spectacolele de musical.  Pentru că, până la urmă, asta a fost pregătirea mea ca actor de musical.Radu, fiul tău, îți moștenește talentul?

image
Anca Țurcașiu și-a păstrat silueta de vis

Radu este un bărbat în toată firea, sensibil, destul de introspect, deștept, orice cioară își laudă puiul, nu? Un înțelept matur, de când s-a născut care știe să-și facă viață frumoasă.Ai scris pe Instagram că vei posta o nouă ședință foto, la 50 de ani. Ai realizat-o deja?Mircea Marinescu artistul fotograf deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa.În vremurile bune jucai în musicalul "My Fair Lady" unde ai un rol special. În cât timp te îmbătrânește, din machiaj?În ”My Fair Lady”, într-adevăr, aveam un rol de compoziție, machiajul special dura în jur de 40 de minute.Ce îți dorești pentru 2020?Să fiu sănătoasă, fericită, îmi doresc să reîncepem cât mai curând spectacolele, să revenim la viață normală avută înainte, pentru că nu a fost ușor și nu este ușor pentru nimeni prin ce am trecut și cam atât. 

image
Anca a moștenit frumusețea de la mama ei

Citește și

Cum arată Anca Ţurcaşiu în costum de baie la 49 de ani

Monica Davidescu și Anca Țurcașiu, secretele căsniciilor longevive. «Nu au fost toate clipele roz»

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
CTP
image png
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj