Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu: “Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

image
Anca Țurcașiu a vorbit despre divorțul de medicul Cristian Georgescu Sursă foto: Instagram

La aproape un an de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri, în premieră, despre viața sa personală, în emisiunea “ Poezie și delicatețuri” de la Prima TV. Artista este vegetariană de 30 de ani și are o siluetă cu care le dă clasă tinerelor de 20 de ani.

Anca Turcașiu și medicul Cristian Georgescu formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și puțină lume se aștepta la o despărțire după 22 de ani de căsnicie și un copil de 21 de ani.Anca Țurcașiu (51 de ani) și Cristian Georgescu (53 de ani) au decis însă să o ia pe drumuri separate, în iulie anul trecut. Mariajul lor nu a fost nici pe departe doar lapte şi miere, din contră, au fost semne care au prezis despărţirea încă de acum şase ani. Cauza divorțului se pare că ar fi fost o relație extra-conjugală a fostului soț, însă Anca Țurcașiu nu a vorbit niciodată despre asta.

La

image
Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, în Paradisul Verde, de la CorbeancaSursă foto: Arhivă personală

, solista a făcut, în premieră, dezvăluiri despre acest subiect încă dureros pentru ea, în emisiunea “Poezie și delicatețuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV. “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.

Anca Țurcașiu: “Vroiam ca bărbații să mă mângâie pe cap ca bunicul”

image
Anca Țurcașiu, invitata lui Mircea Dinescu la “Poezie și delicatețuri”( Prima TV)Sursă foto: Captură video

Cântăreața a fost foarte legată în copilărie de bunicul ei, care a iubit-o necondiționat. Artista și-a amintit un gest pe care-l făcea bunicul ei faţă de ea, gest pe care l-a căutat apoi în relaţiile cu toţi bărbaţii cu care a fost. “Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu”, a mai dezvăluit artista.

Este vegetariană de peste 30 de ani!

image
Anca Țurcașiu este vegetariană de la 20 de ani Sursă foto: Arhivă personală

La 51 de ani, Anca Ţurcaşiu este într-o

. Vedeta afișează o siluetă fără cusur, care se datorează în mare parte faptului că este vegetariană de 30 de ani. Artista a dezvăluit că s-a născut vegetariană, dar că, în copilărie, părinții o forţau să mănânce carne.”M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute”, a mai spus cântăreaţa.Mai mult, artista s-a confruntat în timp şi cu o problemă gravă de sănătate, fiind sfătuită de medici să renunţe şi la lactate.”Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Citește și: 

VIDEO Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani și a lansat pe piață cele mai îndrăznețe poze ale ei

Anca Țurcașiu primește avansuri de la tinerei: ”Prietenii fiului meu îmi fac curte”

gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
botulism Sursă foto: Profimedia
accident motilor buun jpeg
Georgia Meloni FOTO Profimedia
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg