Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, cronica unui divorț anunțat. În 2014 au fost la un pas de separare

Ultima actualizare:

    Anca Ţurcaşiu l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu în SUA
Anca Ţurcaşiu l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu în SUA

După 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu a anunţat luni seara că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care are un băiat. Căsnicia lor nu a fost doar lapte şi miere, din contră, au fost semne care au prezis despărţirea încă de acum şase ani. 

În toamna anului 2014 a apărut primul zvon despre divorţul lor, iar la vremea aceea naşul Cristian Ţânţăreanu a făcut declaraţii şocante despre Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu (52 de ani), acestea având legătură cu practicile sexuale, lăsând să se înţeleagă că vedeta şi partenerul ei de viaţă frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup.

“Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. S-au despărţit din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, a mărturisit miliardarul din Corbeanca, pentru ziarul Click!, în urmă cu şase ani. 


    S-au căsătorit în anul 1998, în Paradisul Verde, de la Corbeanca
S-au căsătorit în anul 1998, în Paradisul Verde, de la Corbeanca

Aceste declaraţii hilare ale naşului au înverşunat-o pe Anca la vremea respectivă şi ea a infirmat.Un alt gest care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Anca şi soţul stomatolog au renunţat la verighete, iar motivul invocat la vremea respectivă a fost ciudat, artista spunând că s-au “lăbărţat”. “Verighetele nu le mai purtăm pentru că s-au lăbărţat, s-au lărgit şi le-am pus într-o cutiuţă. Cristi e tot timpul la cabinet, bagă mănuşa, scoate mănuşa, îi este foarte incomod. Zac într-un sertar, dar ştie toată lumea că suntem unul al celuilalt. Avem nişte şnururi roşii pe care le purtăm la inelar”, motiva Anca, acum câţiva ani.Iată că anul acesta, în luna februarie, deşi pozau în cuplul fericit, subit au luat decizia de a nu mai face lucrurile de ochii lumii şi de a divorţa. Artista şi-a anunţat, oficial, luni seara divorţul de soţul medic. 

Dana Săvuică şi fostul soţ Răzvan
Dana Săvuică şi fostul soţ Răzvan

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus,  convinsă că sunt iubită de Dumnezeu”, a scris Anca pe pagina ei de socializare. Împreună au un băiat pe nume Radu, în vârstă de 21 de ani, student, aşa că nu vor avea dispute legate de custodie, ci mai degrabă de partaj. Anca şi Cristian au o vilă în Corbeanca, în Paradisul Verde, lângă naşul Cristian Ţânţăreanu, un apartament într-o zonă centrală a Capitalei, dar şi alte bunuri de valoare. Rămâne de văzut dacă împărţeala se va face pe cale amiabilă, la notar, sau vor ajunge în instanţă. 


    Cristian Ţânţăreanu i-a cununat
Cristian Ţânţăreanu i-a cununat

A renunțat la carne acum 30 de ani

La 50 de ani, Anca Țurcașiu are un trup perfect. Secretul: a renunțat complet la carne în 1990! “Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe.

Cristina Spătar își adoră copiii, Aida și Albert
Cristina Spătar își adoră copiii, Aida și Albert

Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese - o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, ne-a povestit Anca.

Dana Săvuică a divorţat după 22 de ani de căsnicie 

Dana Săvuică (50 de ani) şi Răzvan Stanciu (52 de ani) au spus adio unei relaţii de 25 de ani, din care 22 i-au împărţit din postura de soţ şi soţie. Au rezolvat divorţul rapid, discret, la notar, la sfârşitul anului 2015. N-a ştiut nimeni până când Dana nu a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că e din nou o femeie liberă.

”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar. E un lucru care trebuia să se întâmple. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana, la vremea respectivă, pentru reporterii Click!. Răzvan Stanciu s-a recăsătorit şi are un copil cu noua soţie. 

S-au căsătorit în anul 1998, în Paradisul Verde, de la Corbeanca
S-au căsătorit în anul 1998, în Paradisul Verde, de la Corbeanca

Kitty Cepraga s-a despărțit de soțul italian

Era stabilită din 2006 în Italia, iar în 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri italian James Goodwin (42 de ani). În urmă cu cinci ani, Kitty Cepraga (40 de ani) a devenit mama unei fetițe pe care a botezat-o Aurora-May Jaqueline. 

Iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în ultima perioadă pentru actriță. Aceasta s-a despărțit de soțul ei și a venit definitiv în țară cu micuța ei. “Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem zilnic”, a spus Kitty pentru revista Ok Magazine!

Au împreună un fiu, Radu, acum în vârstă de 21 de ani
Au împreună un fiu, Radu, acum în vârstă de 21 de ani

Cristina Spătar, dată afară din casă cu tot cu copii

După 9 ani de căsnicie, Cristina Spătar a divorțat în august 2016, la vârsta de 45 de ani.

Cristian Ţânţăreanu i-a cununat
Cristian Ţânţăreanu i-a cununat

Au trecut aproape 4 ani de atunci, iar artista a încercat să treacă peste această separare dureroasă datorită celor doi copii ai săi, Albert și Aida. Are o relație cu un bărbat mai tânăr, dar nu se mai gândește la căsătorie. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net