Anda Adam crede că are mari șanse să câștige „Ferma”. Care sunt atuurile ei

image
Anda Adam va fi unul dintre cei 16 concurenți de la „Ferma. Orășeni versus săteni”

Anda Adam (40 de ani) a acceptat și ea provocarea de a participa la „Ferma. Orășeni versus săteni”, emisiune care se va difuza la PRO TV. A lăsat, pentru o perioadă, scena, casa din București, familia, și-a făcut bagajele și a plecat „la munca de jos”. Are, spune ea, câteva atuuri care speră să o ajute să câștige premiul de 50.000 de euro.

Anda Adam: „Poate fata!”

„Niciodată nu am refuzat o provocare, niciodată nu am spus ”nu pot”. Sunt o persoană ambițioasă, am un stil de viață activ și sănătos, fac mult sport și sunt mereu pe fugă cu toate activitățile mele, așa că nu mă sperie gândul de a avea provocări zilnic. Știți cum am spus mereu ”poate fata”, așa că asta voi și arăta!”, promite Anda Adam.

Cel mai mult îi va lipsi fetița ei, Evelin, în vârstă de 5 ani și jumătate. Până acum, cele două au fost de nedespărțit. „Deși am o viață foarte activă, îmi fac mereu timp să fiu alături de ea și să facem lucruri împreună. Totodată, îmi va lipsi casa unde am confortul meu și unde mă simt cel mai bine. Dar voi trece peste toate pentru că este o provocare pe care mi-am asumat-o și din care voi avea multe lucruri de învățat”.

image
Anda Adam împreună cu fetița ei, Evelin

A învățat de mică să fie ambițioasă

Artista are mare încredere în forțele proprii, se știe ambițioasă și optimistă, iar pentru asta trebuie să le mulțumească părinților și bunicilor care au crescut-o. „Eu m-am născut în București, dar am stat foarte mult cu bunicii mei, cu care am avut mereu o relație strânsă. La fel și cu fratele meu, Vlad. Îmi amintesc și acum de faptul că părinții și-au dorit mereu pentru noi să avem principii de la care să nu ne abatem, să credem în noi și să muncim pentru ceea ce ne dorim să obținem. Mereu am ținut cont de faptul că este important să emani o energie pozitivă și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Familia mea m-a învățat mereu să am ambiție și să muncesc pentru fiecare lucru la care visez. Așa a fost și cu începutul meu. La 16 ani luam lecții de canto și îmi amintesc că auzeam foarte des faptul că trebuie să am o meserie sigură, să urmez o facultate și să merg pe un drum care să-mi asigure viitorul. Cu toate acestea, la 18 ani am lansat cu RACLA piesa ”Nu mă uita”, care a avut un succes incredibil la acel moment și pe care multă lume o ascultă și astăzi”, își aduce aminte Anda Adam.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel