Anda Adam își dorește să devină din nou mamă: «Putem să ne ocupăm de al doilea copilaş»

simeon stalpnicul png
Anda AdamFoto Instagram

Anda Adam își propune să dea cu totul uitării experiența neplăcută de la Exatlon unde a fost accidentată grav și și-a plănuit să mai facă un copil. Artista își dorește să aibă și un băiețel și consideră că fiica ei este deja destul de mare să mai poată avea grijă de încă un bebeluș.

Anda Adam este conștientă de faptul că un copil se crește greu și nu va mai avea atât de mult timp liber, însă ea și soțul ei își doresc mult și un băiețel.

„Am avut totul pregătit de la început. Acum are doi ani şi patru luni Evelin, mă gândeam că ar fi bine să aştept să intre la gradiniţă ca să putem să ne ocupăm noi de al doilea copilaş. Are cât de cât un program. Nu este uşor, te solicită foarte mult un copil şi pentru cineva care are o carieră şi activitate aşa intensă este un pic mai greu. Nu am avut ajutor. Am stat eu cu soţul meu până la un an şi 11 luni. Nu am ieşit cred că nici la un film, am stat numai cu copilul. Anul trecut a stat mama mai mult în ţară ca să ne ajute cu fetiţa. Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să pot să fac un copil pentru că ne dorim asta. Planul meu a fost aşa, mi-aş dori fetiţă şi băieţel, acum e şi cu divinitatea, nu e doar ce ne dorim noi”, a declarat Anda Adam în cadrul unei emisiuni tv.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg