Anda Adam, îți cresc buzele odată cu burtica?

image
Anda Adam și-a făcut injecții cu acid hialuronic pentru noul videoclip

Anda Adam (35 de ani) va deveni în curând mamă, dar ține la imaginea ei de solistă sexy. Cântăreața, însărcinată în 7 luni, este într-o continuă transformare de la nunta ei încoace.

Pe 7 iunie, ea s-a măritat cu Sorin Andrei Niculescu (29 de ani), după doar 7 luni de iubire. Iată că odată cu silueta și cu burtica rotunjoară, blondei i-au crescut și buzele. De fapt, Anda a cam exagerat cu injecțiile cu acid hialuronic, dar chiar și așa, fanii virtuali sunt înnebuniți după gura ei senzuală. Mai bine de 18.000 de admiratori au apreciat boticul voluminos.

A ţinut sarcina ascunsă şase luni

Anda Adam a negat că ar fi gravidă timp de aproape şase luni. Solista a recunoscut, după lungi speculaţii.  Motivul pentru care a ținut pe toată lumea în suspans are legătură cu recomandările făcute de medicul personal.

„Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a declarat artista.

Mai mult, primele declarații ale Andei după marea veste au dezvăluit și dorințele ei cu privire la sexul bebelușului: „Și eu și Sorin ne dorim o fetiță, dar important este, firește, ca cel mic să fie sănătos, indiferent că este fată sau băiat. Va avea parte de toată dragostea și devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericită”, a mai spus ea.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
Muniție  Foto ISU Hunedoara jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg