Anda Adam, noua membră a juriului de la «Bravo, ai stil!»

image
Anda Adam, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”

Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România a revenit pe micile ecrane și cu câteva noutăți, atât în privința regulilor competiției, cât și în ceea ce le privește pe noile concurentele care sunt hotărâte să obțină marele premiu în acest sezon! După ce Iulia Albu și-a schimbat aria de interes și nu mai ocupă scaunul de unde le critica sau aprecia ținutele participantelor, producătorii emisiunii au făcut câteva schimbări în privința formatului emisiunii.

După ce Pepe și Cristina Ich au ocupat în decursul celor două săptămâni fotoliul destinat celui de-al patrulea membru al juriului, iată că în cea de-a treia săptămână a concursului de stil Anda Adam va fi cea care își va da cu părerea în legătură cu ținutele alese și purtate de concurente. În fiecare săptămână, o nouă vedetă se va afla în aceasta postură, având posibilitate de a le desființa sau aprecia pe cele ce s-au înscris în cea de-a cincea ediție a îndrăgitului show.

În săptămâna cu numărul trei, cea care li se va alătura juraților Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu este nimeni alta decât Anda Adam, una dintre cele mai apreciate artiste autohtone, care a reușit să-și mențină pe culmi cariera muzicală, schimbându-și de-a lungul anilor atât stilul pieselor, cât și cel vestimentar. Cântăreața va avea drepturi depline de jurat în cadrul emisiunii și va acorda puncte, în funcție de cât de mult vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

image
Anda Adam, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”Foto Instagram

Anda Adam a reușit să lanseze numeroase hituri pe piața muzicală din România, iar stilul său vestimentar abordat atât în videoclipuri, cât și pe stradă, în viața de zi cu zi, care poate fi catalogat la modă și extravagant pe alocuri, i-a făcut pe producătorii emisiunii de stil să o vadă pe aceasta în postura de jurat. Cântăreața a acceptat provocarea și și-a luat în serios noul rol, fiind pregătită să comenteze și să jurizeze vestimentațiile concurentelor care aspiră la titlul de „Cea mai stilată femeie din Romania”.

„Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat la Bravo, ai stil! Îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii”, a susținut Anda Adam.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
Marius Bodochi in filmul Capra cu trei iezi  JPG
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan