Anda Adam, pasională cu noul iubit. Artista nu se mai ferește și s-a expus cu afaceristul milionar la piscină

Ultima actualizare:

    Anda AdamSursa foto Instagram 
Anda AdamSursa foto Instagram 

Mariajul dintre Anda Adam (41 de ani) şi Sorin Andrei Nicolescu a ajuns la final! În timp ce Sorin se află în vacanţă cu fetiţa lor, Eveline, în Turcia, Anda Adam se giugiuleşte de mama focului la mare cu noul iubit, un afacerist musculos din Cluj. Cei doi şi-au făcut publică relaţia şi au postat primele poze cu ei sărutându-se pasional în piscină.

Anda Adam nu-şi mai ascunde relaţia cu noul iubit, un afacerist din Cluj despre care se spune că ar avea şi doi copii. Cel care a decis să facă publică relaţia a fost chiar milionarul care a postat, în premieră, pe contul lui de Instagram poze fierbinţi cu el şi Anda Adam sărutându-se în piscină.

În dreptul uneia dintre imagini, afaceristul a scris chiar că Anda Adam este „inima lui”, acesta fiind îndrăgostit lulea de sexoasa solistă. În aceste zile, cei doi îndrăgostiţi se află într-o vacanţă romantică la malul mării. Aceştia „au udat” din plin începutul relaţiei cu şampanie scumpă şi au tras o bălăceală la piscină, pozându-se în ipostaze incendiare, în timp ce se sărutau cu foc.

Soțul solistei a confirmat separarea: «Anda este liberă să facă ce crede!»

Anda Adam şi noul ei iubit şi-au făcut publică relaţia după ce soţul solistei, Sorin Andrei Nicolescu, a confirmat separarea dintre ei, care  s-a produs în urmă cu doi ani. “Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată.


    Anda şi afaceristul  din Cluj sunt în  vacanţă la mare
Anda şi afaceristul din Cluj sunt în vacanţă la mare

Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei. Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte. Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viaţă şi, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu, la Antena Stars.

Sorin Nicolescu a plecat cu fiica lor în Turcia


    Sorin Nicolescu a plecat cu fiica lui  şi a Andei, în vacanţă în Turcia
Sorin Nicolescu a plecat cu fiica lui şi a Andei, în vacanţă în Turcia

Nunta Andei Adam cu Sorin Nicolescu (36 de ani) a avut loc pe 7 iunie 2015, cei doi formând unul dintre cuplurile cele mai reuşite ale momentului. După o căsnicie de 6 ani, cei doi au ajuns la final de drum. Anda şi Sorin au împreună o fetiţă, Eveline, în vârstă de 6 ani. În timp ce Anda Adam îşi vede de viaţa ei şi se bălăceşte cu noul iubit la piscină, Sorin Nicolescu a plecat în vacanţă cu fetiţa lor, Eveline, în Turcia. Acesta nu pare să fie afectat de noua relaţie a soţiei sale şi a ales să profite de fiecare zi pentru a sta cât mai mult cu fiica lor şi a petrece timp în formula tată-fiică. Soţul Andei Adam a plecat în vacanţă alături de luptătorul Andrei Stoica şi de familia lui.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net