Andi Moisescu i-a predat emisiunea lui Mihai Bobonete

Ultima actualizare:

    Andi Moisescu și Mihai Bobonete sunt și buni prieteni
Andi Moisescu și Mihai Bobonete sunt și buni prieteni

Celebra producție tv „Pe Bune?!” revine cu un nou sezon, dar cu un alt prezentator. Andi Moisescu (47 de ani), fostul amfitrion, și-a lăsat emisiunea pe mâna simpaticului actor Mihai Bobonete, care va face echipă cu Costi Diţă (39 de ani) şi cu Cosmin Natanticu (39 de ani).

„Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. E un show inteligent, amuzant, exact așa cum sunt și eu”, a spus Mihai Bobonete. Pe artist îl vedeţi vedea, din 4 februarie, şi în sezonul 17 din serialul de succes „Las Fierbinţi”, marțea şi joia, de la ora 20.30.

„E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, a adăugat Andi Moisescu. El rămâne jurat la „Românii au talent” și va avea și „Apropo TV”.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg