Andi Vasluianu, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi. Cum îi educă pe Maia și Toma și care este relația dintre ei: „Nu e doar lapte și miere”

Andi Vasluianu (50 de ani) și soția sa, Laura au împreună 2 copii. În cadrul unui interviu, actorul a vorbit despre metodele pe care le aplică în educația copiilor, dar a dezvăluit detalii și despre relația dintre Maia și Toma, pe care îi despart 5 ani. 

1 andi vasluianu actor jpg jpeg

Andi Vasluianu a vorbit despre cei doi copii ai săi

Andi Vasluianu s-a întors în trecut și a rememorat cele mai frumoase clipe din copilărie, petrecute alături de sora sa. Actorul a găsit și asemănări între relația pe care a avut-o cu aceasta și relația pe care o au cei doi copii ai săi, Toma și Maia. Pe de altă parte, el a explicat și cât este de permisiv cu fetița și băiețelul său. Se pare că atât el, cât și soția sa se bazează pe sinceritate atunci când vine vorba despre educația celor doi.

„Noi ne băteam mai mult și diferența era mai mică, doar de doi ani și jumătate, pe când ei au cinci ani. Dar Maia nu e genul, nu e felul ei de a fi așa. Eu eram foarte apropiat de sora mea și îl văd pe Toma, care seamănă al naibii cu mine, cum e cu sor-sa”, a povestit Andi Vasluianu pentru Viva.

„Sunt lucruri și-și, în principiu, sunt cinstit cu ei. Pe asta mă bazez. Cum eu sunt pe zona de umor și nu iau lucrurile în serios, Laura e mai atentă la toate. E genul care face teme, eu cu matematica sunt pilaf. Ea stă bine pe zona asta, face lecțiile cu Maia.

E o relație normală. Dar e o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii. Dar e iubire, ceea ce e clar, și asta se vede de la o poștă. Ei văd asta și o simt. Suntem cinstiți cu ei”, a adăugat el.

„Nu m-aș băga la sfaturi”

Andi Vasluianu a vorbit și despre pasiunile pe care le au Maia și Toma. Actorul spune că nu știe încă dacă micuții îi vor călca pe urme și își vor dori să devină actori, însă este de părere că orice meserie presupune eforturi și multă muncă.

„E destul de devreme să vorbim despre asta acum, dar nu m-aș băga la sfaturi. Singura chestie ar fi – dacă vă place, faceți, dacă nu, nu are sens, că e de muncă. Dar în orice e de muncă, nu doar în actorie, dacă îți place trebuie să depui efort, ca să aprofundezi.

Nu poți să rămâi doar la nivel superficial. Trebuie să depui efort, ca să-ți faci treaba bine. Singurul sfat ar fi să se distreze și să se bucure, că mereu vine ceva. Dacă găsești bucuria să o faci, se întâmplă lucruri fenomenale, magice de-a dreptul”, a mai spus Andi Vasluianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net