Andra a filmat videoclip cu Adrian Nartea din serialul «Vlad»

Ultima actualizare:

    Andra și Adrian Nartea, la filmăriFoto: Instagram
Andra și Adrian Nartea, la filmăriFoto: Instagram

Weekendul trecut, la Snagov, s-a filmat un nou videoclip al Andrei, primul al solistei din acest an. Partener în scenariu îi este nimeni altul decât frumușelul actor Adrian Nartea, personajul principal din serialul „Vlad” (PRO TV).

Andra (33 de ani) a filmat videoclipul unei noi piese, iar fanii care au urmărit-o pe reţele sociale au putut vedea că scenele au avut loc la Snagov, în casa în care s-a filmat serialul „Vlad”, şi anume cea a familiei Dragomir, din care fac parte Andrei Aradits şi Olimpia Melinte. La scurt timp au apărut şi alte imagini, de data aceasta cu îndrăgita solistă şi Adrian Nartea (38 de ani), actorul principal din serialul “Vlad”.

Andra, la filmări
Andra, la filmări

La rândul lui, Adrian Nartea a făcut o altă postare pe reţele sociale, în care spune că are parte de un nou proiect, şi a publicat o altă fotografie din aceeaşi casă. Fanii Andrei, dar şi cei ai serialului „Vlad”, sunt în extaz datorită acestei colaborări-surpriză. Cei care au lucrat la acest proiect păstrează însă tăcerea şi nu au dorit să ofere mai multe amănunte. Andra a povestit pe instastory că filmările s-au terminat la ora 2 dimineaţa şi că va pleca spre Praga, cu treabă.

Adrian Nartea, la filmările de la Snagov
Adrian Nartea, la filmările de la Snagov

Ce alte proiecte mai are Andra în 2020?

Anul a început bine pentru Andra, care a interpretat melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecea sezon “Românii au talent”. ”Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră perfectă. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul”, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.  "«Românii au talent» este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii”, a spus şi Andra.

Citește și:

Andra, despre viața din spatele scenei. «Cred în educația cu blândețe, îmi tratez copiii cu respect»

Secretul lui Erno Varga, de la «Românii au talent». Și-a iertat mama, dar nu o mai vrea în viața lui: «Mi-e frică, am tot fugit de ea»

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg