Andra a pus la munc─â 250 de persoane pentru show-urile ei

23 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Andra, perfecţionistă de fel, repetă ore întregi, pentru ca show-ul să iasă bine

Emo┼úii mari, ├«n acest weekend, pentru Andra, inclus─â ┼či ea ├«n r├óndul vedetelor abonate la spectacolele de anvergur─â de la Sala Palatului. Pentru fanii ei, care au cump─ârat toate cele peste 12.000 de bilete, solista de top a preg─âtit ├«n minu┼úiozitate show-ul la care lucreaz─â al─âturi de o armat─â de suneti┼čti, dansatori ┼či muzicieni.

ÔÇ×Iubirea schimb─â totÔÇŁ pentru Andra (30 de ani) c─âci, din dragoste pentru admiratorii ei, solista sus┼úine primul show la Sala Palatului, programat pe 24, 25 ┼či 26 februarie, de la ora 20.00.  Pentru ca acest proiect s─â devin─â realitate a fost nevoie de o echip─â extins─â de speciali┼čti. 

Mai exact, peste 250 de persoane  au muncit zi lumin─â, fiecare pe domeniul lui, ca spectacolul s─â prind─â contur exact a┼ča cum ┼či-a dorit artista. Montarea scenei se realizeaz─â ├«n dou─â zile ┼či dou─â nop┼úi, iar echipamentele au fost aduse cu 10 TIR-uri. Artista ┼či echipa ei au dorit s─â apeleze la cea mai nou─â ┼či dezvoltat─â aparatur─â de sunet ┼či de lumini, tehnologie de care beneficiaz─â doar marii arti┼čti de peste hotare. De exemplu, ea va avea la concert mixerul DiGiCo SD7, folosit inclusiv de Beyonce. Echipa de sunet a Andrei va folosi dou─â astfel de mixere de ultim─â genera┼úie pentru ca vocea ei ┼či toate instrumentele live ale band-ului ┼či ale orchestrei s─â sune impecabil ┼či s─â ajung─â la urechile spectatorilor ├«ntr-un balans perfect oriunde s-ar afla ├«n sal─â. 

simeon stalpnicul png
Acesta este afi┼čul spectacolului Andrei

Reporterii Click! au aflat c─â nu orice artist poate apela la aceast─â tehnologie, echipa muzical─â de peste hotare accept├ónd colaborarea cu solista din Rom├ónia abia dup─â ce a analizat ├«n detaliu cariera ┼či poten┼úialul ei artistic. ├Än plus, pe scen─â vor fi amplasare ecrane LED imense, model lansat la ├«nceputul acestui an. Va fi pentru prima dat─â c├ónd aceast─â inova┼úie tehnologic─â e inclus─â ├«ntr-o produc┼úie live a unei c├ónt─âre┼úe de pe la noi. De altfel, Andra a reu┼čit performan┼úa de a fi primul artist rom├ón cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out (bilete v├óndute deja, la pre┼úuri cuprinse ├«ntre 70 ┼či 250 de lei). 12.000 de fani de pe ├«ntreg teritoriul ┼ú─ârii, dar ┼či de peste hotare, vor sosi la mult-a┼čteptatele reprezenta┼úii ale ei. 

Apropia┼úii Andrei sus┼úin c─â s-au v├óndut bilete inclusiv ├«n Spania, Germania ┼či ├«n Italia. Concertele live vor dura fiecare c├óte dou─â ore ┼či jum─âtate. Dar vineri, c├ónd va avea primul spectacol, pe Andra o ve┼úi vedea ┼či la PRO TV,  ├«n juriul show-ului ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, iar duminic─â, tot ├«n juriu, la ÔÇ×Vocea Rom├óniei JuniorÔÇŁ. Bine├«n┼úeles, ambele emisiuni au fost filmate de artist─â ├«n avans. 

simeon stalpnicul png
Zeci de muzicieni, suneti┼čti ┼či instrumenti┼čti au pus um─ârul la produc┼úia muzical─â

┼×i Delia repet─â de zor pentru ┬źPsihedelia┬╗!

simeon stalpnicul png

├Äntre concerte, film─ârile pentru ÔÇťiUmorÔÇŁ ┼či ├«nregistr─âri, ┼či Delia (35 de ani) se preg─âte┼čte pentru ÔÇťPsihedeliaÔÇŁ, concertele pe care le va sus┼úine pe 4, 5 ┼či 6 martie. Dup─â ce anul trecut a reu┼čit performan┼úa de a sus┼úine un concert altfel, ÔÇťDeliaÔÇÖs Winter WonderlandÔÇŁ, cu bilete cuprinse ├«ntre 490 ┼či 690 de lei, Delia are parte de o nou─â ├«ncercare la care repet─â, al─âturi de o echip─â numeroas─â, de peste 250 de oameni, de la muzicieni, la tehnicieni ┼či dansatori: ÔÇťMuncesc de c├óteva luni pentru acest spectacolÔÇŁ, a spus ea.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
27384986030851850184770348160329343727075082n1 webp
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg