Andra a pus la munc─â 250 de persoane pentru show-urile ei

simeon stalpnicul png
Andra, perfecţionistă de fel, repetă ore întregi, pentru ca show-ul să iasă bine

Emo┼úii mari, ├«n acest weekend, pentru Andra, inclus─â ┼či ea ├«n r├óndul vedetelor abonate la spectacolele de anvergur─â de la Sala Palatului. Pentru fanii ei, care au cump─ârat toate cele peste 12.000 de bilete, solista de top a preg─âtit ├«n minu┼úiozitate show-ul la care lucreaz─â al─âturi de o armat─â de suneti┼čti, dansatori ┼či muzicieni.

ÔÇ×Iubirea schimb─â totÔÇŁ pentru Andra (30 de ani) c─âci, din dragoste pentru admiratorii ei, solista sus┼úine primul show la Sala Palatului, programat pe 24, 25 ┼či 26 februarie, de la ora 20.00.  Pentru ca acest proiect s─â devin─â realitate a fost nevoie de o echip─â extins─â de speciali┼čti. 

Mai exact, peste 250 de persoane  au muncit zi lumin─â, fiecare pe domeniul lui, ca spectacolul s─â prind─â contur exact a┼ča cum ┼či-a dorit artista. Montarea scenei se realizeaz─â ├«n dou─â zile ┼či dou─â nop┼úi, iar echipamentele au fost aduse cu 10 TIR-uri. Artista ┼či echipa ei au dorit s─â apeleze la cea mai nou─â ┼či dezvoltat─â aparatur─â de sunet ┼či de lumini, tehnologie de care beneficiaz─â doar marii arti┼čti de peste hotare. De exemplu, ea va avea la concert mixerul DiGiCo SD7, folosit inclusiv de Beyonce. Echipa de sunet a Andrei va folosi dou─â astfel de mixere de ultim─â genera┼úie pentru ca vocea ei ┼či toate instrumentele live ale band-ului ┼či ale orchestrei s─â sune impecabil ┼či s─â ajung─â la urechile spectatorilor ├«ntr-un balans perfect oriunde s-ar afla ├«n sal─â. 

simeon stalpnicul png
Acesta este afi┼čul spectacolului Andrei

Reporterii Click! au aflat c─â nu orice artist poate apela la aceast─â tehnologie, echipa muzical─â de peste hotare accept├ónd colaborarea cu solista din Rom├ónia abia dup─â ce a analizat ├«n detaliu cariera ┼či poten┼úialul ei artistic. ├Än plus, pe scen─â vor fi amplasare ecrane LED imense, model lansat la ├«nceputul acestui an. Va fi pentru prima dat─â c├ónd aceast─â inova┼úie tehnologic─â e inclus─â ├«ntr-o produc┼úie live a unei c├ónt─âre┼úe de pe la noi. De altfel, Andra a reu┼čit performan┼úa de a fi primul artist rom├ón cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out (bilete v├óndute deja, la pre┼úuri cuprinse ├«ntre 70 ┼či 250 de lei). 12.000 de fani de pe ├«ntreg teritoriul ┼ú─ârii, dar ┼či de peste hotare, vor sosi la mult-a┼čteptatele reprezenta┼úii ale ei. 

Apropia┼úii Andrei sus┼úin c─â s-au v├óndut bilete inclusiv ├«n Spania, Germania ┼či ├«n Italia. Concertele live vor dura fiecare c├óte dou─â ore ┼či jum─âtate. Dar vineri, c├ónd va avea primul spectacol, pe Andra o ve┼úi vedea ┼či la PRO TV,  ├«n juriul show-ului ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, iar duminic─â, tot ├«n juriu, la ÔÇ×Vocea Rom├óniei JuniorÔÇŁ. Bine├«n┼úeles, ambele emisiuni au fost filmate de artist─â ├«n avans. 

simeon stalpnicul png
Zeci de muzicieni, suneti┼čti ┼či instrumenti┼čti au pus um─ârul la produc┼úia muzical─â

┼×i Delia repet─â de zor pentru ┬źPsihedelia┬╗!

simeon stalpnicul png

├Äntre concerte, film─ârile pentru ÔÇťiUmorÔÇŁ ┼či ├«nregistr─âri, ┼či Delia (35 de ani) se preg─âte┼čte pentru ÔÇťPsihedeliaÔÇŁ, concertele pe care le va sus┼úine pe 4, 5 ┼či 6 martie. Dup─â ce anul trecut a reu┼čit performan┼úa de a sus┼úine un concert altfel, ÔÇťDeliaÔÇÖs Winter WonderlandÔÇŁ, cu bilete cuprinse ├«ntre 490 ┼či 690 de lei, Delia are parte de o nou─â ├«ncercare la care repet─â, al─âturi de o echip─â numeroas─â, de peste 250 de oameni, de la muzicieni, la tehnicieni ┼či dansatori: ÔÇťMuncesc de c├óteva luni pentru acest spectacolÔÇŁ, a spus ea.

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
hurghada rechini JPG
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png