Andra Gogan: «Lansez o piesă de Crăciun, cu Gaz pe Foc»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Influencer, solistă, dansatoare şi actriţă, Andra Gogan (24 de ani) este „în priză” tot timpul. După ce a susţinut un concert la Arenele Romane, acum vrea să umple Sala Palatului, unde va avea multe surprize pentru spectatorii ei. Click! a stat de vorbă cu tânăra cunoscută drept „Vocea Disney” şi a aflat mai multe detalii despre viitoarele ei proiecte.

Andra şi Gaz pe Foc, colaborare din întâmplare
Andra şi Gaz pe Foc, colaborare din întâmplare

Click!: Te pregăteşti pentru noul concert, după ce ai umplut Arenele Romane.

Andra Gogan: Da, intrăm la Sala Palatului, normal. Spectacolul se va numi „Concert de Crăciun” şi va fi pe 1 decembrie. Va fi super tare, pentru că este cel mai mare concert din viaţa mea! Mai mare decât la Arene. Şi este total altceva, faţă de ce am făcut până acum. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să îi văd pe toţi oamenii care vor să trăiască emoţia alături de mine, acolo, în sală. Pentru cei care cumpăra bilet la concert voi da 4 cadouri: un supertelefon şi 3 excursii la munte alături de mine.

Vei avea invitaţi speciali?

Sigur, dar nu o să spun despre cine e vorba. Ideea e că am câteva piese de Crăciun, ăsta e un pont, pentru care cei care chiar vor să afle ce invitaţi voi avea, pot să caute pe YouTube, să vadă cu cine am cântat piese de Crăciun. Şi, mai mult ca sigur, acele persoane vor fi alături de mine, pe scenă.

Andra şi Răzvan Gogan, doi fraţi talentaţi
Andra şi Răzvan Gogan, doi fraţi talentaţi

Va fi fratele tău, cu siguranţă!

Cu siguranţă! Care a fost nemaipomenit la Arenele Romane şi a avut numai reacţii pozitive, pentru că oamenii nu ştiau că, de fapt, Răzvan cântă atât de bine. Dar noi ne-am născut artişti şi cântăreţi! Pentru că Răzvan, acum, este impresarul meu şi se ocupă mai mult de mine şi produce seriale. Lucrăm împreună.

Şi altceva ce mai pregăteşti? Serialul nou când începe?

Oh! Lucrăm încă la asta şi vrem să iasă foarte bine. De aia nu i-am dat, încă, drumul. Şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică lucrăm şi la serial, ca producători, lucrăm şi la concert, şi lucrăm şi la viaţa noastră de adolescenţi, nu „young”, ci adulţi, cum zicea cineva, tineri adulţi.

Influenceriţa abia aşteaptă să se întoarcă în America
Influenceriţa abia aşteaptă să se întoarcă în America

Ce mai faci, în rest?

Încercăm să nu facem doar treabă. Orice facem, ne place, doar ca să mai şi ieşim, să interacţionăm cu oamenii. Am început să merg şi la sală, pentru că e o energie bună care vine de acolo. Vrem să plecăm iarăşi într-o mică vacanţă în America, pentru că am fost invitaţi.

Asta până la concert?

După concert, fix cu o zi după. Norocul meu!

Va fi un singur concert sau două?

Unul! Am zis să fie unicul şi singurul.

S-a lansat ca „Vocea Disney”, pe când era un copil
S-a lansat ca „Vocea Disney”, pe când era un copil

Mai lansezi vreo piesă nouă?

Da. Lansăm, acum, o piesă de Crăciun, cu Gaz pe Foc - o trupă pe care foarte mulţi adulţi o ştiu din tinereţe. Sunt minunaţi ca oameni şi piesa este extraordinar de frumoasă!

Dar cum ai ajuns să colaborezi cu ei?

A fost foarte amuzant, pentru că au văzut afişul meu, prin oraş, şi au zis: „Hai să facem o piesă împreună”! Pentru că foarte mulţi artişti nu ştiu că eu, de fapt, sunt cântăreaţă, la bază, apoi influencer.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net