Andra Gogan, pe scena galei Premiilor Oscar «Am fost foarte, foarte fericiți »

Ultima actualizare:

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, ce recent a primit o ofertă de nerefuzat. Vedeta a apărut pe scena premiilor Oscar cu un filmuleț ce a devenit viral.

Andra Gogan este o tik-tok-eriță cunoscută
Andra Gogan este o tik-tok-eriță cunoscută

Cu peste 9 milioane de urmăritori doar pe Tik Tok, Andra Gogan a intrat în atenția presei internaționale. De curând, tânăra a primit o ofertă ce avea să-i schimbe viața și să-i aducă și mai multă popularitate. 

Andra Gogan a povestit în cadrul unei emisiuni cum s-a petercut totul. Tik-tok-erița ce are milioane de aprecieri la postările sale, a încărcat un filmuleț pe rețeaua de socializare în care cânta și dansa pe o melodie cunoscută în America, piesa reprezentativă a animației ''Encanto''.

Citește și Andra Gogan a pierdut 30.000 € după scandalul cu Selly

După ce postarea sa a devenit virală, organizatorii premiilor nu au stat pe gânduri și au luat legătura cu românca pentru a o întreba dacă dorește ca filmulețul ei să apară pe ecranele de la Premiile Oscar. Tik-tok-erița a acceptat imediat, fiind foarte incântată de oferta primită.

  „Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul ”Encanto” câștigă Oscarul, că era nominalizat. (...) Am fost foarte, foarte fericiți'', a declarat aceasta.

Oferta a fost primită în contextul în care piesa ''Encanto'', pe care aceasta a filmat tik-tok-ul ce a ajuns viral, a câștigat premiul pentru cea mai bună animație, iar pe ecrane au apărut mai multe filmulețe, printre care și al acesteia.

''A câștigat ”Encanto” premiul pentru cea mai bună animație și pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor. Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a explicat Andra Gogan la Antena Stars. 

Tik-tok-erița a specificat că nu a fost plătită pentru această apariție, dar ca este mândră că a facut parte din eveniment. De asemenea, a ținut să adauge că a muncit mult pentru acest clip.

Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar”, a mai spus tânăra vloggeriță  

Citește și Ce frumoase s-au făcut fetiţele minune din televiziune. Cât au crescut Bianca Neagu, Nicole Cherry şi Andra Gogan

Andra Gogan este o cântăreață, vlogger și voice-over cunoscută, ce de-a lungul vremii a avut multe proiecte ce au adus-o în atenția publicului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net