Andra Gogan, omagiu emo╚Ťionant pentru Raisa Nicoleta. Feti╚Ťa a fost fan ├«nfocat al vloggeri╚Ťei

18 ianuarie 2022

Raisa Nicoleta, feti╚Ťa care a fost accidentat─â pe o trecere de pietoni de c─âtre un poli╚Ťist, a fost fan ├«nfocat al Andrei Gogan. C├ónd a aflat acest lucru, celebra vloggeri╚Ť─â i-a dedicat micu╚Ťei Rai, a╚Öa cum o alintau cunoscu╚Ťii, o melodie.

image
Raisa Nicoleta o admira pe Andra Gogan

Ca orice adolescent de v├órsta ei, Raisa avea cont de Tik Tok acolo unde posta videoclipuri c├ónt├ónd sau dans├ónd. Micu╚Ťa avea pe aceast─â platform─â peste 50.000 de fani ╚Öi sute de mii de vizualiz─âri la clipurile pe care le posta.

├Äntr-unul dintre videoclipuri apare c├ónt├ónd o melodia de-ale Andrei Gogan, artist─â pe care a ├«ndr─âgit-o foarte tare. 

Andra Gogan a aflat prin intermediul fanilor ei despre acest videoclip. La clipul respectiv, cunoscuta vloggeri╚Ť─â a scris urm─âtorul mesaj: "Dumnezeu s─â o odihneasc─âÔÇŁ. "

Andra Gogan, considerat─â idolul adolescen╚Ťilor, a publicat pe re╚Ťelele sociale un videoclip ├«n care c├ónt─â o pies─â emo╚Ťionant─â, ├«n memoria Raisei Nicoleta. Melodia este intitulat─â Aleluia, iar vloggeri╚Ťa a lansat-o ├«n anul 2013. 

ÔÇŁPo╚Ťi s─â-ncerci / S─â prinzi luna cazuta ├«n pu╚Ť / Sau s─â dai unui om nec─âjit un b─ânu╚Ť / Oricine poate visa, poate s─â spere / Dac─â-n sufletul t─âu st─â de veghe Iisus / Nu-i nimic mult prea greu / ╚śi nici cerul prea sus / ╚śi-auzi ingerii cum c├ónta, AleluiaÔÇŁ, acestea sunt versurile pe care Andra Gogan i le-a dedicat micu╚Ťei Raisei Nicoleta.

Raisa Nicoleta a fost înmormântată într-un sicriu alb

Raisa Nicoleta a fost ├«nmorm├óntat─â s├ómb─ât─â, 15 ianuarie, ├«ntr-un sicriu alb, la Cimitirul din Chitila. Feti╚Ťa a fost condus─â pe ultimul drum de familie ╚Öi de apropia╚Ťi. Sicriul micu╚Ťei a fost ├«nconjurat cu flori ╚Öi juc─ârii.

Chiar ╚Öi oameni care nu au cunoscut-o personal, dar care au aflat de tragedia ei, au venit s─â ├«i aprind─â o lum├ónare. Poli╚Ťistul care a lovit-o pe trecerea de pietoni a fost plasat sub control judiciar ╚Öi este acuzat de ucidere din culp─â. B─ârbatul de 27 de ani s-ar fi aflat ├«n misiune la momentul producerii accidentului. P─ârin╚Ťii micu╚Ťei sper─â s─â se fac─â dreptate ├«n acest caz.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png