Godin─â, despre poli╚Ťistul care a accidentat mortal o feti╚Ť─â: ┬ź├Ämi pare r─âu pentru el┬╗

18 ianuarie 2022

Marian Godin─â i-a luat ap─ârarea poli╚Ťistului de 27 de ani care a accidentat-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa Nicoleta, o feti╚Ť─â de 13 ani. El a condamnat, de asemenea, felul ├«n care a fost prezentat acest caz ├«n pres─â. 

image
Mihai Godin─â crede c─â reac╚Ťia emo╚Ťional─â a oamenilor este gre╚Öit─â Foto: arhiva personal─â

Poli╚Ťistul a scris pe blogul s─âu personal, 17 ianuarie, despre acest caz care a revoltat ├«ntreaga ╚Ťar─â. ├Äntr-un text intitulat ┬źM-a╚Ö fi sim╚Ťit la╚Ö dac─â nu a╚Ö fi scris asta┬╗, el a declarat c─â este de p─ârere c─â reac╚Ťia emo╚Ťional─â a oamenilor este eronat─â. Marian Godin─â ╚Öi-a ├«nceput textul cu cazul b─ârbatului din Bucure╚Öti care a sunat la 112 ╚Öi a spus c─â ├«mpu╚Öc─â orice poli╚Ťist la ├«nt├ómplare, dac─â agentul care a ucis-o pe Raisa nu va fi arestat. Poli╚Ťistul bra╚Öovean a spus c─â pentru valul uria╚Ö de ur─â sunt de vin─â  ┬źcampaniile de denigrare┬╗ f─âcute de pres─â, cu privire la institu╚Ťia Poli╚Ťiei. El a atacat ╚Öi persoanele publice care au vorbit despre acest caz, printre care politicieni ╚Öi medici.

┬źMomentul impactului a fost surprins de camerele video ╚Öi l-am v─âzut cu to╚Ťii┬╗

┬źAcest val uria╚Ö de ur─â nu este altceva dec├ót rezultatul adev─âratelor campanii de denigrare a Poli╚Ťiei ╚Öi a poli╚Ťi╚Ötilor sus╚Ťinute de ani de zile de pres─â, politicieni ╚Öi persoane publice.  

Despre accidentul mortal de acum c├óteva zile s-au scris deja sute de articole ╚Öi s-au postat mii de comentarii. Nu am citit ├«nc─â niciun articol obiectiv, cu explica╚Ťii pe ├«n╚Ťelesul tuturor, ci doar articole care s─â atrag─â c├ót mai multe comentarii, c├ót mai multe opinii. Pentru c─â rolul prioritar al presei se pare c─â a devenit acela de a vinde ╚Öi mai pu╚Ťin de a informa corect ╚Öi obiectiv. Unii politicieni ╚Öi persoane publice au g─âsit ╚Öi ei un bun prilej de a se b─âga ├«n seam─â urc├óndu-se pe valul de ur─â pentru a mai c├ó╚Ötiga pu╚Ťin─â simpatie ╚Öi notorietate. (...) Faza cu poli╚Ťistul lovind cu piciorul a plecat de la o fotografie ├«n care se vede pantoful poli╚Ťistului ├«n contact cu corpul feti╚Ťei. O fotografie. ╚śi o declara╚Ťie a unor martori, aceia╚Öi care au declarat c─â poli╚Ťistul nu a sunat la 112, ci doar ╚Öi-a anun╚Ťat colegii.┬╗, a scris Marian Godin─â pe blogul s─âu personal.

Poli╚Ťistul din Bra╚Öov a spus c─â ├«ntr-adev─âr se vede pe imaginile surprinse de camerele video cum agentul care a accidentat-o pe Raisa avea vitez─â mare la momentul tragediei ╚Öi c─â, cel ami probabil, nici nu le-a v─âzut pe cele dou─â minore pe care le-a lovit. Cea de-a doua feti╚Ť─â, ├«n v├órst─â de 11 ani a sc─âpat cu via╚Ť─â.

┬źMomentul impactului a fost surprins de camerele video ╚Öi l-am v─âzut cu to╚Ťii. Nu pot spune ce vitez─â avea ma╚Öina de poli╚Ťie, doar o expertiz─â va stabili asta, dar e clar pentru oricine c─â circula cu vitez─â mare, mai mare dec├ót cea maxim legal─â. E la fel de clar c─â asta a fost una dintre cauzele accidentului. ├Än acelea╚Öi imagini se vede c─â ╚Öoferul nu a schi╚Ťat niciun gest, lucru ce poate ├«nsemna c─â nici nu le-a v─âzut pe cele dou─â fete. ├Än apelul la 112 zice c─â a lovit un singur copil, deci clar nu a v─âzut ce a f─âcut. Motivele pentru care nu le-a v─âzut le putem doar b─ânui. Sau poate ar trebui s─â-l ├«ntreb─âm pe doctorul Vasi ori pe politicianul Ungureanu, cei care fac afirma╚Ťii certe f─âr─â s─â aib─â habar despre ce vorbesc, doar pentru a-╚Öi ÔÇ×├«nt─âr├ótaÔÇŁ publicul.Revenind pe imagini, tot acolo se mai vede un lucru despre care nu prea zice nimeni nimic, de teama ca nu cumva s─â se interpreteze c─â ├«ncearc─â s─â ia ap─ârarea poli╚Ťistului ╚Öi s─â-╚Öi atrag─â lin╚Öajul public. Cele dou─â feti╚Ťe au alergat pe trecerea de pietoni.

Cele dou─â feti╚Ťe au alergat pe trecerea de pietoni. Nu e o b─ânuial─â, nu e o presupunere, nu e declara╚Ťia vreunui martor, e o certitudine. Se vede pe filmare momentul ├«n care ├«ncep s─â alerge, anticip├ónd probabil c─â vor avea timp s─â treac─â.Un alt aspect este starea trecerii de pietoni al c─ârei marcaj nu e vizibil. Administratorul drumului va fi sigur parte ├«n proces.Despre mu╚Öamalizare ├«nc─â se vorbe╚Öte. ╚śi ─âsta e un subiect scandalos. Nu cred c─â exist─â vreun jurnalist care s─â cread─â asta, dar totu╚Öi scriu l─âs├ónd cititorului o porti╚Ť─â pentru a se g├óndi ├«n continuare la o posibil─â mu╚Öamalizare.E greu pentru mul╚Ťi s─â fac─â diferen╚Ťa dintre inten╚Ťie ╚Öi culp─â, mai ales c─â aici e vorba de un poli╚Ťist. Se cere arestare, ├«nchisoare pe via╚Ť─â, moarte, ├«mpu╚Öcare etc.┬╗, a mai spus Godin─â.

┬źNu mai crede╚Ťi tot ce auzi╚Ťi┬╗  

De asemenea, acestea a spus c─â ├«n cei peste 10 ani de c├ónd a lucrat la Poli╚Ťia Rutier─â nu a auzit de vreun caz ├«n care autorul unui accident mortal s─â fie re╚Ťinut, arestat sau condamnat cu executare. ├Än prezent, b─ârbatul se afl─â sub control judiciar. 

Mai mult, el a spus c─â judecarea poli╚Ťistului se va face ├«n instan╚Ť─â, nu pe Facebook. El i-a sf─âtuit pe p─ârin╚Ťi s─â ├«i ├«nve╚Ťe pe copii cum s─â treac─â strada corect ╚Öi s─â nu mearg─â pe ideea c─â o astfel de nenorocire nu li se poate ├«nt├ómpla niciodat─â. 

┬ź├Än cei peste 10 ani ├«n care am lucrat la Poli╚Ťia Rutier─â nu am ├«nt├ólnit absolut niciun caz de accident mortal la care autorul s─â fie re╚Ťinut, arestat sau condamnat cu executare. M─â refer aici la cele la care autorii aveau permis de conducere ╚Öi nu erau sub influen╚Ťa alcoolului.Tot ce am scris mai sus sunt lucruri reale, nu presupuneri. Articolul nu are rolul de a-i lua ap─ârarea poli╚Ťistului, de╚Öi recunosc c─â ├«mi pare foarte r─âu pentru el, ci are rolul de a informa corect pe cei care caut─â asta ├«n locul ╚Ötirilor ÔÇ×scandaloaseÔÇŁ .Oricum judecarea lui va avea loc ├«n instan╚Ť─â, pe baz─â de probe, nu dup─â ce zice Vasi, Emanuel sau Marian pe Facebook. ├Än final, ├«nv─â╚Ť─âmintele care pot fi trase ar fi urm─âtoarele: conduce╚Ťi preventiv, fi╚Ťi aten╚Ťi la drum, nu la altceva, ├«nv─â╚Ťa╚Ťi copiii cum s─â traverseze strada corect, nu exclude╚Ťi niciodat─â c─â a╚Öa ceva nu vi s-ar putea ├«nt├ómpla niciodat─â, dar face╚Ťi tot ce pute╚Ťi ca s─â nu vi se ├«nt├ómple, nu mai crede╚Ťi tot ce auzi╚Ťi┬╗

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg