Ce a spus polițistul care a ucis-o pe Raisa, când a sunat la 112: «E plină de sânge»

Ultima actualizare:

Dezvăluiri de ultimă oră! Polițistul de 27 de ani care a ucis joi o fetiță de 13 ani pe trecerea de pietoni și a accidentant o alta de 11 ani, a spus, în apelul către 112, că este agent de poliție aflat în timpul serviciului.

Polițistul a fost cel care a sunat la 112 după accident Foto: Antena 3
Polițistul a fost cel care a sunat la 112 după accident Foto: Antena 3

De asemenea, agentul i-a declarat operatorului de la 112 că a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni și a cerut sfaturi pentru a o ajuta pe fetiță. Polițistul a rugat dispecerul de mai multe ori ca la fața locului să fie trimisă mai repede o ambulanță. Înregistrarea a fost difuzată de Antena 3, duminică seară, 16 ianuarie.

«Am lovit pe cineva mortal, cred!»

Polițistul a vorbit cu mai mulți dispeceri, cărora le-a spus ce s-a întâmplat. Omul legii a mărturisit că a lovit mortal pe cineva pe trecerea de pietoni. De asemeena, agentul a spus că se afla în timpul serviciului, adică în misiune.

Acesta i-a rugat pe dispeceri să urgenteze ambulanța, iar aceștia l-au asigura că SMURD-ul se află pe drum. Pe înregistrare se aude cum agentul vorbește și cu oamenii veniți la locul accidentului tragic. În același timp el vorbește cu mulțimea de curioși strânsă acolo.

"Nu am voie să o mut de aici", le spune el oamenilor.

 "E fetiţa mea", se aude cineva strigând. 

După acest schimb de replici din fundal, dispecerul îl anunță pe polițist că au fost trimise la fața locului mai multe ambulanțe, apoi îi cere mai multe amănunte despre accidentul în care a fost implicat. Pe parcursul conversației, polițistul începe să își piardă calmul și să devină mai agitat.

"Am lovit-o, am lovit-o pe trecerea de pietoni, mi-a sărit în faţă. Un copil, un copil, un copil", a spus agentul. 

Dispecerul l-a întrebat victima are puls, iar polițistul îl întreabă ce să îi facă fetiței. 

"Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i... e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!", a mai spus omul legii. 

Dispecerul i-a spus că este bine ca victima să rămână jos. El l-a sfătuit să o așeze pe copilă în poziția de siguranță.

"Pe stânga? Pe partea stângă? (...) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!", se aude zicând din nou polițistul. 

Din autopsia preliminară efectuată de medicii legiști a reieșit faptul că micuța Raisa Nicoleta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, aceasta fiind rana care i-a provocat decesul. De asemeena, fetița a mai avut și mandibula și câteva coaste rupte.

Bărbatul este polițist de 5 ani

Bărbatul de 27 de ani care a provocat accidentul de joi deținea permis de Marea Britanie.

Acesta face parte din Poliție din anul 2017, fiind agent la Sectia 5. Nu ar fi făcut o școală de specialitate, ci a fost angajat din sursă externă. Asta înseamnă că a avut o pregătire inițială de cel mult șase luni.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar și este cercetat pentru omor din culpă. Urmează să se decidă în următoarele zile dacă va fi dispusă și o măsură preventivă împotriva sa. Procurorul de caz a anunțat că se anchetează și situația permisului polițistului, care ar fi fost emis în Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net