Unde se ducea în realitate poliţistul care a lovit mortal o fetiţă. S-a spus că era în misiune

17 ianuarie 2022

Poli╚Ťistul care a lovit mortal o feti╚Ť─â de 11 ani ╚Öi r─ânit alta de 13 ani, pe 13 ianuarie, ├«n Bucure╚Öti, se ducea s─â fac─â ni╚Öte verific─âri privind modul ├«n care sunt respectate m─âsuril de restric╚Ťie impuse de pandemie ╚Öi nu se afla ├«ntr-o misiune urgent─â, cum s-a scris ini╚Ťial.

accident fetita politist jpg
Imagine de la locul accidentului foto: Click!

"Misiunea" poli╚Ťistului de 27 de ani a fost confirmat─â de Poli╚Ťia Capitalei de abia luni, 17 ianuarie, la patru zile de la tragedie.

ÔÇŁDin datele puse la dispozi┼úie, p├ón─â la acest moment, de c─âtre subunitatea de poli┼úie, rapoartele poli┼úi┼čtilor ┼či verific─ârile efectuate de structura de control intern, a reie┼čit c─â pe parcursul zilei de 13 ianuarie, poli┼úistul ├«n exercitarea atribu┼úiilor de serviciu, a participat, conform unui plan de ac┼úiune, la verific─âri privind modul ├«n care sunt respectate prevederile privind unele m─âsuri pentru prevenirea ┼či combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, verific─âri ce au avut loc la patru unit─â┼úi de ├«nv─â┼ú─âm├óntÔÇŁ, a anun┼úat  Poli┼úia Capitalei, potrivit adevarul.ro.

El ar fi mers apoi tot la ni╚Öte verific─âri, cerute de cei de la eviden╚Ťa popula╚Ťiei. ├Än ambele cazuri, nu este vorba de o misiune special─â sau de o urgen╚Ť─â care s─â necesite girofar sau s─â justifice o vitez─â mare. Conform adevarul.ro, chestorul Bogdan Berechet a declarat c─â poli╚Ťistul este ├«n misiune, dar nu a explicat ce anume f─âcea agentul.

ÔÇ×Ulterior, poli┼úistul s-a deplasat pentru solu┼úionarea unor lucr─âri, verific─âri solicitate de c─âtre structura de eviden┼ú─â a popula┼úieiÔÇŁ, mai spune comunicatul transmis de Poli╚Ťie.   

Raisa a murit pe loc dup─â impact

Accidentul a avut loc pe 13 ianuarie, ├«n jurul orei 13.25, ├«n Sectorul 1 din Bucure┼čti. Raisa, de 11 ani ┼či o alt─â feti┼ú─â de 13 ani travesau strada c├ónd au fost lovite de o ma┼čin─â a poli┼úiei. Raisa a murit pe loc, iar cealalt─â fata este internat─â. 

Ma┼čina era condus─â de un b─ârbat de 27 de ani, care circula cu peste 80 de kilometri pe or─â ┼či cu semnalele luminoase pornite. El lucreaz─â la Poli┼úie din 2017 ┼či este poli┼úist de proximitate la Sec┼úia 5. El era singur ├«n ma┼čin─â. Ulterior s-a aflat c─â are permis din Marea Britanie, unde regulile de circula┼úie sunt diferite de cele din Rom├ónia,

Poli╚Ťistul este acum cercetat pentru ucidere din culp─â, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdic┼úia de a conduce.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png