Andra Gogan, vedetă într-un nou film de Crăciun. "Părinții noștri au fost singurii sponsori ai acestui proiect"

Ultima actualizare:
Echipa filmului "Escape from Christmas"
Echipa filmului "Escape from Christmas"

Crăciunul 2020 este, pentru mulți, unul atipic din toate punctele de vedere. Însă pentru frații Gogan, Andra (22 de ani) și Răzvan, va fi unul de poveste. Pentru că anul acesta de Crăciun se va lansa pe canalul de Youtube al Andrei o peliculă cu o poveste specială. Filmul se numește "Escape from Christmas" și e primul film de Crăciun făcut integral de adolescenți români, în limba engleză.

Acțiunea filmului urmărește 8 adolescenți care sunt convinși să meargă la o cabană izolată la munte. Ei rămân închiși în cabană și sunt nevoiți să redescopere spiritul Crăciunului ca să poată ieși. Printre actori întâlnim și vlogerii Andra Gogan, Răzvan Gogan, Vlad Munteanu sau Tomy Weissbuch, pe care îl știți de la mai multe concursuri muzicale, dar și alți tineri talentați, pe care ii veți descoperi în poveste.

Andra Gogan, alături de părinți și de colegii din echipă
Andra Gogan, alături de părinți și de colegii din echipă

"Ideea filmului ne-a venit după ce am terminat piesa de teatru Tinderiada și am hotărât că, toți cei implicați în piesă, putem face și alte lucruri frumoase. Cum se apropiau sărbătorile, am zis că ar fi foarte bine să facem un film, iar provocarea cea mai mare era să îl facem în engleză. Ideea filmului am gândit-o cu Răzvan, alături de echipă, dar scriptul l-am făcut împreună cu Răzvan Gogan, Tomy Weissbuch, Alexia Baiaran, Adina Chiș și Victoria Ionescu. E o muncă de echipă, iar rezultatul a fost minunat. Filmul este făcut de tineri, doar cu tineri și pentru tineri. Fiind pandemie, am vrut să avem un număr cât mai mic de participanți la acest proiect și de aceea am colaborat doar cu tineri", a declarat Andra Gogan.

Au fost ajutați de părinții lor

S-ar părea că singurii "oameni mari" care i-au ajutat în proiect au fost părinții lor. "Părinții noștri au fost singurii maturi din echipă: au asigurat cateringul, au ținut locul sunetistului, al asistentului de platou (mama dădea cu clacheta când nu se găsea cine să facă asta), dar și pe parte de organizare. De asemenea, au fost și singurii "sponsori" ai acestui proiect: costurile pentru transport, catering, poze profesioniste etc", a povestit Andra.


    Echipa filmului
Echipa filmului

Vă mai spunem că s-a filmat de pe 6 până pe 11 decembrie la Casa Montis, din Râșnov, iar oamenii de acolo "au fost drăguți și nu ne-au perceput chirie pe vilă pentru zilele în care s-a filmat. Gazdele sunt o familie foarte drăguță, care ne-au ajutat cu tot ce au putut!", a mai completat Andra. Ce își doresc de la acest film? "Ne așteptăm ca proiectul să fie bine primit atât de adolescenți, cât și de copii, pentru că, deși e în engleză, vom adăuga și traducerea în limba română. De asemenea, sperăm ca acest proiect să atragă atenția și celor cu putere de decizie care să ne susțină să mai facem astfel de proiecte. Ne-a plăcut ce am făcut și vrem să mai facem", a spus Andra Gogan în încheiere.

Citește și:

Andra Gogan a pierdut 30.000 € după scandalul cu Selly

Ei sunt prinţii şi prinţesele Internetului! Fac bani frumoși și sunt admirați de milioane de fani

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net