Andra și Cătălin Măruță i-au rupt turta fiicei lor. Eva a ales microfonul

Ultima actualizare:

    Andra și Cătălin au doi copii împreunăFoto: arhivă personală
Andra și Cătălin au doi copii împreunăFoto: arhivă personală

Dublă petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Chiar triplă. Cântăreața a împlinit 30 de ani în 23 august, zi în care a aniversat și opt ani de căsnicie, iar în 23 iulie, cu fix o lună mai devreme, mezina familiei, Eva Maria, a împlinit un an. Toate aceste evenimente fericite au fost reunite sub "pălăria" aceleiași petreceri.

Familia Măruță a hotărât să-i rupă turta micuței Eva și să o sărbătorească și pe Andra, așa că au pus de o petrecere pe cinste, vineri seară, 26 august, la un restaurant din Capitală. Fericiți și extrem de emoționații, tinerii părinți s-au distrat de minune alături de invitați și au respectat tradițiile cu ruperea propriu-zisă a unei turte deasupra capului micuței Eva, dar și scena alegerii unor obiecte de către fetița aflată în prim-plan.

Cătălin Măruță, fericit nevoie mare alături de familia sa, a împărtășit cu admiratorii o imagine importantă din timpul petrecerii, cel în care Eva a ales simbolurile drumului pe care-l va urma în viață. "Știți povestea aia cu «Și băieții plâng câteodată... de fericire?» Aseară am sărbătorit ziua de naștere a Andrei și i-am rupt turta Evei. Parcă fericirea are zilnic aceeași înfățișare. Familia", a scris prezentatorul de la PRO TV pe pagina de Facebook. 

Andra și Eva, sărbătoritele serii
Andra și Eva, sărbătoritele serii

"Încă o seară cu emoții pentru noi. Am rupt turta Evei! Vă anunț că are cine să-mi calce pe urme. A ales microfonul", a scris Andra, mândră de mezina sa, pe pagina de Facebook oficială. În doar o oră de la publicarea imaginii cu fetele Măruță, poza a strâns zeci de mii de aprcieri din partea fanilor cântăreței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net