Andra și Cătălin Măruță, îndrăgostiți ca la început! Ce declarații își fac

Ultima actualizare:

    Andra și Cătălin Măruță se susțin în orice proiectFoto: Facebook
Andra și Cătălin Măruță se susțin în orice proiectFoto: Facebook

Andra și Cătălin Măruță reprezintă cuplul de persoane publice format în lumina reflectoarelor. Aici s-au cunoscut și aici trăiesc și își duc relația prin asumarea acestui fapt. Sunt deschiși în a-și exprima sentimentele în public, iar asta îi face să crească și mai mult în ochii admiratorilor.

Declarațiile de dragoste sunt la ordinea zilei, iar susținerea pe care fiecare o arată în proiectele profesionale ale celuilalt le-a sudat și mai tare căsnicia. Nu de puține ori, Andra a apărut în emsiiunea pe care o prezintă soțul ei, iar Cătălin este mai mereu în public la "Românii au talent" și alături de cântăreață la filmările pentru videoclipurile sale.

Același tipar s-a urmat și la clipul pe care Andra se pregătește să-l lanseze cât de curând, pentru piesa "Floare de nu mă uita". Soții Măruță nu au contenit cu declarațiile de dragoste, făcute și publice pe paginile lor de Facebook, spre deliciul fanilor.


    Soții Măruță, îndrăgostiți ca în prima ziFoto: Facebook
Soții Măruță, îndrăgostiți ca în prima ziFoto: Facebook

"Ca de obicei, Cătălin mi-a fost alături la filmările noului videoclip. Ce m-aș face eu fără el? Mă face să râd, să am încredere în mine, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Îți mulțumesc, iubirea mea", a scris Andra, alături de o imagine de pe platourile de filmare.

Cătălin nu a rămas dator și i-a răspuns soției cu aceeași monedă: "Un buchet de flori pentru doamna mea, cea mai frumoasă, cea mai talentată și desigur cea mai iubită din lume. Cine o cunoaște, nu o uită niciodată, vă garantez".

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net