Andra şi Măruţă nu se pot sătura de Dubai - FOTO EXCLUSIV

image
Au făcut plajă în ianuarie

"Nu ai cum să te saturi de acest colţ de lume cum este Dubaiul", au spus la unison Andra şi Măruţă, întrebaţi de ce au ales aceeaşi locaţie de petrecere a Revelionului ca şi anul trecut. În plus, mai rămăseseră destule locuri de văzut şi stări de descoperit.

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro Tv şi soţia sa, însoţiţi de aceiaşi buni prieteni, Arpad Paszkany şi Anne, s-au întors să petreacă un Revelion de poveste, s-au distrat, s-au plimbat şi au făcut plajă în luna ianuarie.

"Dubaiul este un loc atât de complex, încât vă garantez că, şi dacă vom merge acolo zece Revelioane la rând, tot nu ne vom plictisi de locuri şi de atmosferă, dimpotrivă, vom avea veşnic ceva nou de experimentat", mărturiseşte Măruţă.

Mai citeşte:

Andra: «Vreau 3 copii cu Măruţă»

Andra, vacanţă în Dubai

S-au cazat în staţiunea Jumeirah, s-au distrat la Wild Wadi Water Park, un parc acvatic excepţional, şi-au încărcat bateriile la Jumeirah Beach, au vizitat Palm Islands, un grup de insule cu amenajări dispuse în aşa fel încât staţiunea are forma unui palmier oglindit în mare, iar Revelionul l-au petrecut în preajma celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

"Revelionul organizat a fost ceva ce nici filmele spectaculoase de peste Ocean n-ar putea cuprinde, din simplul motiv că Dubai nu încape nici pe pelicule, nici în albume foto. Imaginile aduse pe post de suvenir nu îndreptăţesc realitatea de-acolo. A fost un Revelion cu mult dans şi nişte focuri de artificii cum n-am văzut nicăieri în lume. Am dansat nebuneşte, iar pe la jumătatea nopţii, fetele au rămas fără pantofi, noi ne-am dat jos sacourile. Cam aşa făceau toţi şi chiar simţeai nevoia să fii în acord cu schimbările halucinante de cadru", îşi aminteşte Măruţă.

De când s-au întors din Dubai anul trecut pe vremea asta, Andra şi Măruţă au ameninţat foarte serios că se vor întoarce pentru Revelionul următor. În imagine, cu hotelul Burj Al-Arab

Andra şi Cătălin, alături de prietenii lor, Arpi şi Anne

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
iuliana beregoi ceanu PNG