Andreea Antonescu s-a lecuit! Nu mai vrea să rămână însărcinată

Ultima actualizare:

    Andreea Antonescu cântă cu fiica ei SiennaFoto: Antena 1
Andreea Antonescu cântă cu fiica ei SiennaFoto: Antena 1

Nu mai ia în calcul în viitoarul apropiat să rămână însărcinată! Andreea Antonescu are motive întemeiate pentru care nu îşi doreşte al doilea copil. Solista este mămica unei fetiţe de patru ani, Sienna, de care este foarte apropiată.

Ocupată până peste cap muzica, Andreea Antonescu abia reuşete să-şi vadă fetiţa. Sienna se află în grija bunicii de la Galaţi, iar artista o vizitează o zi pe săptămână. 

"Uitaţi ce fetiţă frumoasă am! De ce să risc la al doilea copil. Eu i-am explicat copilului de ce au alţii fraţi şi surori. Am întrebat-o dacă ar vrea să-şi împartă jucăriile şi dulciurile cu altcineva. Şi mi-a zis «nu». Mi-a fost foarte greu. M-am ocupat singură de ea. Mama este foarte ataşată de copiii ei, ea fiind învăţătoare în galaţi. Venea să mă ajute soar în weekend  când eu nu ştaim ce să fac mai repede. Din momentul în care am rămas însărcinată, am început să mănânc foarte sănătos şi să renunţ la vicii. Deocamdată, este ok. Mă gândesc la cariera mea. Mama mă ajută în creşterea şi educaţia ei. Ştie 50 de poezii, cântă toate hit-urile de la radio, învaţă şi engleză. Ea şi mama vor merge în America. Vor pleca în câteva zile acolo la grădiniţă. Ne dorim foarte tare să prindă accentul", a spus Andreea Antonescu la Antena Stars.

Andreea Antonescu a slăbit la antrenamentele dure de la "Splash! Vedete la apă!"
Andreea Antonescu a slăbit la antrenamentele dure de la "Splash! Vedete la apă!"

Artista a slăbit câteva kilograme şi şi-a tonifiat abdomenul. Chiar ea a recunoscut că a muncit mult în ultima perioadă şi acest lucru se vede atunci când se urcă pe cântar. Andreea Antonescu este una dintre cele 40 de vedete de la "Splash!", proiect care i-a testat limitele. Solista participă la emisiune, deşi nu ştie deloc să înoate şi nici nu îşi doreşte să înveţe pentru ca teama ei de apă să nu se amplifice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net