Andreea Antonescu și Andreea Bălan, mai scumpe împreună decât separat: cât câștigă la un concert

Dinu Maxer alături de fraţii Gabriel şi Mihai Onilă
Dinu Maxer alături de fraţii Gabriel şi Mihai Onilă

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au refăcut trupa André, pe 9 iulie, când au lansat videoclipul „Reset la inimă”. Pe 16 iulie, fetele au avut primul concert în cadrul show-ului „La Bairam”, la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru un singur concert, trupa André ar fi primit o sumă uriaşă pentru această revenire.

Fanii din toată ţara s-au bucurat când au aflat că trupa André se reuneşte şi că va susţine un superconcert. Spectacolul a avut loc pe 16 iulie la Arenele Romane, iar alături de fetele de la André au mai urcat pe scenă trupe ca Body & Soul, 3rei Sud Est, L.A., Akcent, Class, Sweet Kiss şi alţii. Click! a aflat că fetele de la André au luat pentru acest show 10.000 de euro. Era primul concert după revenirea în forţă şi lansarea videoclipului la noua piesă „Reset la inimă”, aveau şi mai mulţi oameni pe scenă, dansatori noi şi mai multe costume în care se schimbau în timpul showului. Pentru coregrafii, muzică live şi costumaţii speciale, Andreea Antonescu (36 de ani) şi Andreea Bălan (35 de ani)  ar fi încasat suma de 10.000 de euro.

2002 - Aşa arătau cele  două două soliste,  pe vremea când  aveau succes
2002 - Aşa arătau cele două două soliste, pe vremea când aveau succes

Tariful Andreei Bălan era în ultimii ani de la 5.000 de euro în sus per concert, iar acum solista are pentru fiecare show un alt tarif. Şi Andreea Antonescu avea propriul onorariu pentru spectacolele în care cântă solo, însă unul mai mic decât cel al colegei sale, de aproximativ 1.500- 2.000 de euro. Aşa că amândouă pot fi invitate să cânte solo sau cu trupa André, dansatorii şi băieţii din orchestră. Click! a aflat şi celelalte tarife pentru o parte din trupele care au mai susţinut concerte în zilele de 16 şi 17 iulie la Arenele Romane.

Astfel că băieţii de la Body & Soul au revenit la prima formulă şi ar fi încasat 1.500 euro, trupa Sweet Kiss care a dat hitul „Alin, Alin” a luat tot 1.500 de euro pentru a-şi cânta piesele care au rezistat în topuri luni întregi, Akcent, care a cântat într-o formulă care amintea de debutul trupei, a luat 3.500 de euro, iar trupa Class a primit 3.000 euro. Fetele de la André au cântat ultimele la Arenele Romane, iar spectacolul a fost încheiat cu o surpriză din partea Cat Music, care a fost alături de trupă încă din anul 1998 - cele două André au primit trofeul „Reginele Muzicii Dance”. Se zvoneşte că organizatorii ar vrea să repete aceste experienţe muzicale şi în ţară, într-un supermegaturneu. Însă deocamdată nu au anunţat nimic oficial.

Şi trupa AXXA se reuneşte 


    Dinu Maxer alături de fraţii Gabriel şi Mihai Onilă
Dinu Maxer alături de fraţii Gabriel şi Mihai Onilă

“La Bairam” a revenit pe scena de la Arenele Romane şi trupa AXXA, care a încasat la concert peste 1.500 de euro. De data aceasta, formula a fost reluată cu Dinu Maxer alături de fraţii Gabriel şi Mihai Onilă. Cei trei au urcat cu drag pe scenă şi au cântat piesele lor vechi care au fost luni de zile în topuri, inclusiv ”Marea te cheamă”. Reporterii Click! au aflat că deşi Mihai Onilă va locui în continuare în Belgia, unde s-a mutat de ani buni cu soţia lui, cei trei şi-au propus să revină pe piaţa muzicală, după ce vor înregistra mai multe piese. Dinu deja lucrează la câteva melodii noi, deşi, în paralel, se pregăteşte să devină din nou tătic, soţia lui, Deea Maxer, fiind însărcinată în şase luni. Până la marele eveniment de familie, cei doi soţi câştigă bani frumoşi pe Litoral.

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
FotoJet (2) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png