Andreea Antonescu, ╚Ťinta vorbelor t─âioase ale colegilor de la "Ferma". George Pi╚Ötereanu, deranjat de atitudinea artistei

image
Andreea Antonescu, ultima concurent─â intrat─â ├«n competi╚Ťie, la una dintre probe, al─âturi de al╚Ťi concuren╚Ťi

Emisiunea "Ferma: or─â╚Öeni versus s─âteni" pune la ├«ncercare abilit─â╚Ťile concuren╚Ťilor, dar ╚Öi capacitatea acestora de a face fa╚Ť─â traiului ├«n comun. A╚Öa cum era de a╚Ötreptat, pe parcursul film─ârilor, s-au legat prietenii, dar s-au creat ╚Öi mici animozit─â╚Ťi. Andreea Antonescu, cea mai nou─â prezen╚Ť─â ├«n emisiune nu a fost primit─â cu bra╚Ťele deschise de c─âtre ceilal╚Ťi participan╚Ťi, iar unii dintre ei nu s-au ferit s─â exprime ├«n mod direct ce consider─â despre artist─â.

Andreea Antonescu a acceptat provocarea emisiunii difuzate de PRO TV pentru a-╚Öi demonstra c─â poate face fa╚Ť─â cu brio oric─ârei provoc─âri. Dornic─â s─â ar─âte c─â este o concurent─â puternic─â, se pare c─â ea nu a reu╚Öit s─â se apropie de ceilal╚Ťi participan╚Ťi nu le-a creat o impresie prea bun─â. 

├Än una dintre edi╚Ťiile recente, Mihaela R─âdulescu, prezentatoarea emisiunii, le-a oferit concuren╚Ťilor ocazia de a vorbi sincer despre p─ârerea pe care o au unul despre cel─âlalt, iar r─âspunsurile au fost dintre cele mai tran╚Öante. George Pi╚Ötereanu a fost ├«ntrebat cine i se pare cea mai pref─âcut─â persoan─â din concurs, iar replica a fost una lipsit─â de menajamente la adresa Andreei Antonescu. ÔÇŁSincer? Andreea Antonescu. F─âr─â sup─ârare, babyÔÇŁ, i-a spus actorul c├ónt─âre╚Ťei. 

Andreea Antonescu, acuza╚Ťii dure la adresa lui George Burcea

image
Andreea Antonescu, ultima concurent─â intrat─â ├«n competi╚Ťie, la una dintre probe, al─âturi de al╚Ťi concuren╚Ťi Surs─â foto: PRO TV

Odat─â ajuns─â ├«n platoul emisiunii, Andreea Antonescu nu a fost reticent─â ╚Öi a folosit vorbe dure la adresa celui care i-a fost al─âturi prietenei sale ╚Öi care acum o acuz─â pe aceasta de infidelitate, dar ╚Öi de faptul c─â dore╚Öte s─â ob╚Ťin─â custodia total─â a celor dou─â fiice. ÔÇ×Eu cu Andreea B─âlan nu suntem prietene la cataram─â, nu suntem din alea de st─âm bot ├«n bot. Dar c├ónd e greu, ╚Ötii cum suntem? Acolo!!! Ea, ├«n momentul de fa╚Ť─â, este singur─â cu doi copii acas─â ╚Öi acuzat─â de infidelitate, ├«n condi╚Ťiile ├«n care ei s-au desp─âr╚Ťit strict pe probleme de droguri. A investit ├«n rela╚Ťie. M─â g├óndesc c─â el acum tr─âie╚Öte cel mai ├«nalt nivel al carierei luiÔÇŁ, a m─ârturisit c├ónt─ârea╚Ťa. 

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg