Andreea Antonescu vorbeşte despre zvonurile privind divorţul de Traian

Ultima actualizare:

    Andreea Antonescu și Traian Spak o aveau deja pe Sienna când și-au unit destinelefoto: Arhiva Personală
Andreea Antonescu și Traian Spak o aveau deja pe Sienna când și-au unit destinelefoto: Arhiva Personală

Andreea Antonescu şi soţul ei Traian Spak au o relaţie la distanţă, însă asta nu-i împiedică să fie o familie. Cântăreaţa a vorbit despre căsnicia ei şi a mărturisit că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Presa a divorţat-o de câteva ori de omul de afaceri Traian Spak, iar zvonurile au fost alimentate de faptul că ea stă mai mult în ţară decât la domiciliul conjugal din SUA. Andreea Antonescu spulberă aceste ipoteze cu declaraţii siropoase despre soţul ei. "Relaţia dintre mine şi Traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în SUA şi am revenit la sfârşitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanţa tocmai pentru a mai sta împreună. În ţară înregistrez noi melodii, pun totul la punct şi mai plec o lună acolo. Nu ştiu ce se va întâmpla mâine, oricum nu mi-am propus să mă căsătoresc, să fac un copil şi apoi să divorţez; sunt foarte «de modă veche». Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. În viaţă n-ai de unde să ştii cum se schimbă totul într-o secundă", a declarat Andreea Antonescu, citată de www.ziarulring.ro.

Solista a recunoscut că cel mai mult a stat departe de soţul ei o lună şi jumătate şi că totul s-a întâmplat anul trecut, când au început să apare zvonurile privind despărţirea. "Nu şi n-aş încuraja relaţiile la distanţă. Se poate ajunge la anumite discuţii urâte sau la înşelare, dar asta se poate întâmpla şi când locuieşti tot timpul împreună. E vorba de încredere şi de respect. Încrederea între noi s-a construit în ani. Eu îmi doresc să fim împreună şi el, dacă îl întrebi, la fel. Dar n-ai de unde să ştii ce se întâmplă pe viitor", a completat solista.

Andreea Antonescu formează un cuplu cu Traian Spak de 11 ani şi au împreună o fetiţă, Sienna, botezată de fosta colegă de trupă a cântăreţei, Andreea Bălan. "Când eram mică, voiam patru (n.r. copii), dar acum unul mi-e suficient. Şi cu carieră, şi cu familie nu mai am cum să-mi împart timpul şi nu mai vreau al doilea copil sub nicio formă. E foarte complicat. Plus că nici Traian nu-şi mai doreşte alt copil. Deocamdată mă simt foarte împlinită: am un copil frumos, deştept, inteligent şi pasionat de muzică", a mai spus Andreea Antonescu pentru "Ring". 

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg