Andreea Balan, despre despărțirea de George Burcea: “Mă durea tot corpul cât sufeream”. Ce spune despre noul iubit

9 aprilie 2021
article img
Andreea Bălan și George Burceafoto: Facebook

Mulți au spus că ar fi ghinionistă în dragoste! În prezent se simte iubită, însă Andreea Bălan (36 de ani) a trecut prin câteva relații tumultuoase. Mariajul cu actorul George Burcea (33 de ani) s-a sfârșit după doar un an, cei doi având împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. Solista a vorbit, în premieră, de suferința prin care a trecut.

”Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

article img
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, noul iubitfoto: Click!

Ce zice despre relația cu Tiberiu Argint? "Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat”

Acum solista și-a refăcut viața după divorțul de George Burcea. Are o relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, relație pe care o ține deocamdată depare de ochii presei. „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mai spus Andreea Bălan la „Xtra Night Show”. Vedeta nu se grăbește însă să facă din nou pasul cel mare și nu se visează, momentan, mireasă. „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Andreea Bălan "a sărbătorit" un an de la nuntă în plin divorț! Ce mireasă fericită a fost! Acum are alt iubit, iar soțul ei e "liber pe piață"

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Fizic seamănă cu George Burcea