Andreea Bălan, despre un posibil divorţ: «Nu ştiţi nimic, dar vă daţi cu părerea!»

De Crăciun, artiștii  și fiicele lor erau  cei mai fericiți
De Crăciun, artiștii și fiicele lor erau cei mai fericiți

Febra zvonurilor despre aşa-zisul divorţ dintre solista Andreea Bălan (35 de ani) şi actorul George Burcea (32 de ani) continuă. Pe reţelele sociale, fanii celor doi artişti îşi dau cu părerea despre subiectul săptămânii, dar până acum nu a apărut nici o declaraţie oficială din partea Andreei Bălan.

În septembrie 2019, Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios după mai bine de patru ani de relaţie. Cei doi artişti au două fiice superbe, Ella Maya (3 ani şi 4 luni) şi Clara Maria (11 luni). Vedeta şi-a dorit întotdeauna o familie frumoasă şi moştenitori, iar ceea ce s-a scris în ultimele zile nu i-a picat deloc bine artistei. Andreea Bălan a răbufnit doar pe reţelele de socializare, unde fanii au tot comentat despre situaţia de criză pe care o traversează acum în familie. Comentariu care a făcut-o pe vedetă să reacţioneze este: „Faci o mare greşeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine şi la greu împreună. Vorbiţi unde e de reparat ceva, nu daţi cu piciorul! E trist”.

Pe 10 august 2019, artiștii au spus „Da”  la Starea Civilă, fără prezența presei
Pe 10 august 2019, artiștii au spus „Da” la Starea Civilă, fără prezența presei

Cântăreaţa nu a putut trece cu vederea aceste vorbe, aşa că şi-a exprimat imediat punctul de vedere. „Oameni buni, trageţi concluzii greşite şi aveţi păreri eronate. Nu ştiţi nimic, dar vă daţi cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a spus Andreea Bălan care în cursul zilei de ieri a postat şi un nou mesaj: „Există o singură fericire în viaţă, aceea de a iubi şi a fi iubită”.

George Burcea s-a întors acasă?

După ce presa a scris că ar fi plecat de acasă şi că doarme pe la prieteni, actorul George Burcea a postat ieri un filmuleţ de acasă, în compania celor două fetiţe superbe ale  lui şi ale Andreei Bălan. Acesta ar putea fi semnul că George a revenit la sentimente mai bune faţă de Andreea şi că s-a întors în căminul conjugal.


    Pe 10 august 2019, artiștii au spus „Da”  la Starea Civilă, fără prezența presei
Pe 10 august 2019, artiștii au spus „Da” la Starea Civilă, fără prezența presei

Se pare că problemele din cuplul Andreea Bălan – George Burcea au pornit de la faptul că actorul s-a schimbat foarte  mult de când a început un proiect personal. El s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenţei domestice şi să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care a trăit-o în copilărie. Surse apropiate cântăreţei au spus că soţul Andreei Bălan se concentrează acum pe cartea pe care o scrie şi că pare foarte schimbat, dovedindu-se a fi alt om faţă de cel pe care artista l-a cunoscut iniţial.

Andreea Bălan a mai avut o relaţie de opt ani cu cântăreţul Keo (41 de ani), alături de care a ridicat în Băneasa o vilă evaluată la 500.000 de euro. După ce Keo a înşelat-o cu Misty (30 de ani), s-au despărţit, iar Andreea a dorit să păstreze casa şi l-a despăgubit pe fostul iubit cu o sumă uriaşă. Andreea, George şi fetiţele lor locuiesc acum în vila pe care vedeta a redecorat-o complet.

Carmen Harra i-a spus din 2016 că mariajul ei va avea probleme

În mai 2016, scriitoarea americană Carmen Harra a avertizat-o pe Andreea Bălan că un mariaj cu George Burcea nu va merge. „Ei doi chiar se înţeleg?! Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei. Compatibilitatea numerologică nu-i ajută deloc. Dacă nu lucrează la asta, şansele lor de a rămâne împreună sunt practic zero. Ea nu va accepta nimic din ceea ce vrea el”, a spus Carmen Harra acum patru ani. 

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
concediul de odihnă
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg