Andreea Bălan, dezvăluiri uluitoare despre relația cu Victor Cornea: „Eu când merg cu el nu plătesc nimic. Nu prea am avut bărbați bogați”

Andreea Bălan și Victor Cornea formează, de mai bine de un an de zile, unul dintre cele mai închegate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor pare să avanseze cu pași repezi, iar recent cântăreața a vorbit despre încrederea pe care tenismenul i-o oferă. A mărturisit, de asemenea, că iubitul ei este primul iubit potent financiar pe care l-a avut până acum. 

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Instagram

Viața Andreei Bălan avea să se schimbe în bine atunci când l-a întâlnit pe jucătorul de tenis care i-a cucerit inima. În prezent, cei doi locuiesc împreună, în casa artistei, alături de mama și fiicele sale. 

Andreea Bălan, despre relația cu Victor Cornea

Încă de la bun început, Victor Cornea a fost deschis și sincer în legătură cu mai multe aspecte ale vieții sale, așa cum iubita lui a mărturisit. Andreea Bălan a declarat recent că simte că îl cunoaște pe Victor dintr-o altă viață și iubirea lor este una specială. 

„Victor îmi oferă toată încrederea și toată transparența. Nu îmi e frică (n.red. de diferența de vârstă) pentru că noi suntem amândoi treziți spiritual și noi ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață.”, a declarat Andreea Bălan în podcast-ul moderat de Bursucu’.

„Nu prea am avut bărbați bogați”

În trecut, vedeta a dat mai multe șanse iubirii: a avut o relație de lungă durată cu Keo, bărbatul care i-a rupt inima. S-a iubit apoi cu actorul George Burcea, pe care l-a făcut tatăl celor două fetițe, Ella și Maya. După căsătorie, la scurt timp, cei doi au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. 

În cadrul aceluiași podcast, Andreea mărturisea faptul că Victor este primul „iubit bogat”. O face să se simtă femeie și mărturisește că este pentru prima dată când se simte tratată ca o femeie adevărată.

„Abia acum, cu Victor, există un echilibru real, corect și just în care el se simte bărbat și eu mă simt femeie. Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată. Nu prea am avut bărbați bogați, abia acum. Victor este singurul bărbat bogat cu care eu am fost.”, a mai spus celebra cântăreață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image
actualitate.net
image
actualitate.net