Andreea Bălan, fabrică de valută


    Andreea cântă pe rupte în comune şi oraşe şi le-a luat  faţa colegelor de breaslă la numărul de concerte
Andreea cântă pe rupte în comune şi oraşe şi le-a luat faţa colegelor de breaslă la numărul de concerte

Nici afaceriştii cu vechime n-au atâta succes la bani, aşa cum are Andreea Bălan. A fost declarată artista cu cele mai multe concerte, iar activitatea pe care o prestează îi aduce, în fiecare lună, peste două miliarde de lei vechi în conturi. Cu banii ­aceştia, solista cu părul albastru şi-ar putea cumpăra, într-un an, zece apartamente.

Are 31 de ani, 49 kg, 1,65 metri înălţime şi face bani pe bandă rulantă. Andreea Bălan este, la ora actuală, artista cu cea mai intensă activitate, având în vedere că la fiecare sfârşit de săptămână aceasta are patru sau cinci concerte bătute în cuie. Dar e muncă, nu glumă, pentru că banii se fac greu. Andreea aleargă pe toate coclaurile ca să-şi mulţumească fanii şi uneori cântă în localităţi de care au auzit doar profesorii de geografie.

Aşa pleacă solista să facă  bani în ţară: cu dubiţa, cu  Petrişor şi cu dansatoarele
Aşa pleacă solista să facă bani în ţară: cu dubiţa, cu Petrişor şi cu dansatoarele

Mărgineni (Bacău), Podoleni (Neamţ), Candeşti (Botoşani), Tulgheş (Harghita), Seini (Maramureş) sau Baciu (Cluj) sunt doar câteva dintre ele, dar ce mai contează dacă se rupe tocul prin şanţuri dacă, după un program de 60 sau 90 de minute, Andreea bagă în buzunar 2.500 de euro şi bucură mii de fani? La final de lună, după vreo 16 concerte susţinute, bilanţul e mai mult decât satisfăcător: solista produce aproximativ 40.000 €, bani din care îşi plăteşte însă şi dansatoarele, şi pe Petrişor Ruge.

Lumea se strânge ca la urs la  concertele Andreei. Aici făcea  show la Seini, în Maramureş
Lumea se strânge ca la urs la concertele Andreei. Aici făcea show la Seini, în Maramureş

“Andreea nu prea ia concerte în timpul săptămânii, pentru că este ocupată cu filmările pentru emisiunea «Te cunosc de undeva», de la Antena 1, însă în weekend rupe norma, ca să zic aşa, fiindcă are patru sau cinci concerte programate. Într-adevăr, câştigă bine, însă având în vedere că în zilele în care unii se relaxează, ea aleargă ca un cal, ajungi să înţelegi că suma este pe deplin justificată”, ne-a declarat o persoană din echipa artistei. De când s-a despărţit de Keo, viaţa Andreei e din ce în ce mai roz. Şi, de parcă nu ar munci destul, Bălanca are programat în perioada următoare un turneu în Canada şi America, unde le va avea alături pe dansatoarele sale, dar şi pe Petrişor. Astfel, concertele de peste Ocean îi vor mai aduce alte zeci de mii de euro în conturi.

“Te cunosc de undeva” îi aduce 3.000 de euro pe săptămână

Este al optulea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), iar Andreea Bălan a ratat unul singur în calitate de jurată. Acest format i-a adus nu doar faimă, ci și concerte și un salariu pe măsura celebrității. Așadar, pe o singură ediție, cântăreața ar încasa în jur de 3.000 €, adică 12.000 € într-o lună. Având în vedere că un singur sezon are vreo 12 ediții, Bălanca se alege la final cu până la 36.000 €.

Şi ele au câştigat bani frumoşi de la Antena 1

“Șerifi de România”, show-ul de supraviețuire care va fi difuzat în curând la Antena 1, le-a adus participanților bani frumoși în conturi. Andreea Tonciu este singura vedetă feminină din cele 6 care, în ciuda faptului că a stat cel mai puțin, a avut cel mai bun onorariu, 15.000 de euro. De partea cealaltă a baricadei se află Natalia Mateuț, care a încasat aproape 5.000 de euro, urmată de surorile de la Bambi, Raluca și Denisa, care au fost plătite cu câte 7.000 de euro, iar Rona Hartner și Paula Chirilă au încasat în jur de 10.000 de euro de căciulă.

Andreea cântă pe rupte în comune şi oraşe şi le a luat  faţa colegelor de breaslă la numărul de concerte jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png