Andreea Bălan își planifică de ani de zile sarcina! Cum s-a dat de gol

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan se căsătoreşte pe plajă în America luna viitoareFoto: arhivă personală
Andreea Bălan se căsătoreşte pe plajă în America luna viitoareFoto: arhivă personală

Andreea Bălan (31 de ani) a anunțat în urmă cu numai câteva zile că este însărcinată cu bebelușul iubitului ei, George Burcea.

Vestea sarcinii vedetei a venit ca o surpriză pentru fani, care nu se așteptau ca Andreea și George să aibă un copil în viitorul apropiat, având în vedere faptul că nu și-au făcut planuri de nuntă. Totuși, se pare că sarcina nu a fost una complet neplanificată.

Andreea Bălan plănuia de ani de zile momentul în care va rămâne gravidă. S-a dat de gol atunci când le-a mărturisit fanilor că și-a făcut o listă cu lucrurile pe care și le dorește cel mai mult în viață. „Sunt mai fericită ca niciodată. Și mă simt mai norocoasă ca niciodată pentru că, în urmă cu câțiva ani, mi-am făcut o listă cu toate lucrurile pe care mi le doream, iar acum simt că le am pe toate”, a scris blondina, pe profilul personal de Facebook.

Vedeta pare că trăiește visul, mai ales că depune foarte multă pasiune în ceea ce face. „Uitându-mă înapoi, părea greu să le am, dar dacă muncești, dacă crezi și pui energie pozitivă în fiecare zi în tot ce faci, orice vis poate deveni realitate. Indiferent cât de mic, slab sau neînsemnat te fac alții să te simți, cred că oricine are puterea să-și atingă visul și să fie fericit. E un drum lung, e un drum greu, dar merită. Visează în fiecare zi, universul îți va răspunde”, a mai scris Andreea Bălan.

Andreea și George sunt un cuplu de aproape un an

Andreea și George formează un cuplu din iulie 2015
Andreea și George formează un cuplu din iulie 2015

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare, în anul 2014. Au filmat împreună videoclipul piesei „Rece”, și au realizat că există chimie între ei. În iulie 2015, cei doi au dezvăluit faptul că sunt într-o relație. De atunci, Andreea pare că este în al nouălea cer, semn că George o face fericită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net