Andreea Bălan își pune sarcina în pericol. Decizia de ultimă oră a artistei


    Andreea Bălan a devenit mamă la începutul lunii octombriefoto: arhivă personală
Andreea Bălan a devenit mamă la începutul lunii octombriefoto: arhivă personală

Jurata de la “Te cunosc de undeva” va avea o toamnă plină de proiecte muzicale, dar, cel mai important, la sfârșitul lunii octombrie, va deveni mamă pentru prima oară. Andreea Bălan va fi nevoită astfel să pună puțin în așteptare cariera muzicală. Poate că acesta este motivul pentru care, acum, solista nu stă o clipă locului. Cea mai recentă decizie, însă, îi pune îi poate pune în pericol sarcina.

Deşi a mărturisit că vrea să ia o pauză de la începutul lunii septembrie, în ceea ce priveşte cariera muzicală, s-ar părea că planurile Andreei Bălan (32 de ani) sunt altele.

Însărcinată în şapte luni, solista va continua să filmeze pentru “Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor de la Antena 1, ajuns la sezonul 10. În plus, solista a declarat în mai multe interviuri că, deşi va lua o pauză de la concerte, la jumătatea lunii septembrie va urca din nou pe scenă într-un show grandios. Singurul show care va avea loc în acea perioadă este Media Music Awards, pe 15 septembrie, la Sibiu.

Solista a mai mărturisit că va pregăti un spectacol impresionant cu dansatori, un adevărat show, aşa cum și-a obișnuit de altfel fanii. Andreea Bălan va trebui să fie însă foarte atentă la coregrafie, pentru că în ultima lună de sarcină, orice activitate mai intensă poate declanșa nașterea prematur.

Andreea Bălan va deveni mamă la sfârșitul lunii octombrie, când va aduce pe lume o fetiță. Vedeta formează un cuplu cu actorul George Burcea, mai tânăr cu patru ani decât ea.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png