Andreea Balan, operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ultima actualizare:

    Andreea BălanFoto: Instagram
Andreea BălanFoto: Instagram

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, marți, după ce, în noaptea anterioară, nu a putut dormi din cauza unor dureri insuportabile la nivelul abdomenului.

Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare, informează Cancan.ro.

Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă. În timp ce Andreea petrece aceste zile în spital, starea de sănătate a fostului ei partener este una bună, acesta ieșind recent din carantină.

George Burcea și Viviana Sposub au ieșit din carantină

Noul cuplu din showbiz format din actorul George Burcea și prezentatoarea TV Viviana Sposub se bucură acum și de ieșiri împreună, după ce aceștia au fost nevoiți să stea în carantină, în urma intrăriii în contact cu coronavirusul. 

Fericiți că au scăpat, într-un final, de izolarea la domiciliu, pe care au făcut-o tot împreună, George și Viviana au profitat de timpul frumos de afară și au ieșit la o plimbare romantică în parc.

Viviana a publicat o imagine din timpul plimbării în parc
Viviana a publicat o imagine din timpul plimbării în parc

„Gata carantina! Suntem bine și vă mulțumim pentru mesaje”, au scris aceștia în mediul online. Cei doi au anunțat că s-au confruntat, oricum, cu simptome ușoare ale infecției generate de COVID-19, nefiind nimic grav la mijloc.

Însă acum au primit și confirmarea că au scăpat de izolare și că nu mai există pericolul atât de mare că aceștia să transmită virusul mai departe, persoanelor cu care interacționează.

George Burcea și Viviana Sposub au ieșit din izolare
George Burcea și Viviana Sposub au ieșit din izolare

Dacă George Burcea a scăpat de COVID și se bucură de compania noii sale iubite, fosta lui parteneră, Andreea Bălan, nu se poate lăuda cu aceleași realizări la capitolul „sănătate”. Cântăreața a ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale. Medicii au stabilizat-o, dar se pare că Andreea a fost la un pas de septicemie (infecție generalizată), lucru confirmat pentru Click! de surse din apropierea solistei.

Nu este prima oară când Andreea Bălan trece prin clipe de cumpănă, după ce anul trecut, la începutul unii martie, artista a născut cea de-a doua fetiță prin cezariană, iar în timpul intervenției a făcut un stop cardio-respirator și a fost la un pas de moarte. 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net